Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşama Sevincin Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün aşk ve güzellik bölümünde işler senin için iyi gitmeli. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeler izleyin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, Güneşin battığı zaman da o kadar tatmin olmuş olursunuz. Başkalarının enerjisiyle beslenirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar çok zaman geçirirseniz, o kadar fazla güvence hissedeceksiniz ve kendinize değer.

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıcaklık ve dostluğu başkalarına yansıtmak için her zamankinden daha heveslisiniz. . Sanatsal veya yaratıcı bir faaliyet için çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün başladığınız şey her ne olursa olsun, yeni bir sanatsal proje, kariyer veya romantizm muhtemelen başarılı olacaktır.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durgun geçmesini istemediğin bir gündesin. Bu açıdan sevdiğin bazı dostlarında bir araya gelmek için can atabilirsin. İçindeki enerjiyi sen dahil bütün çevren hissediyor. Bu kadar hareketli olman sakarlıklar yapmana sebebiyet verebilir. Kendi problemlerini çözmesi için başkasından yardım almak yerine kendin çözmek istiyorsun. Biraz yardım alman senin için hiç fena olmaz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kimseyi kırmadan, arkadaşlarınızın ve çevrenizin vereceği tavsiyelere kulak asmanız bakış açınızı olumlu yönde etkileyecektir. Derin dostlukların temelini atabilirsiniz. 

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeye çalışmak isteyebilirsiniz. Gergin tutumlardan kaynaklı çatışmalar meydana gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgili ani kararlar almamaya özen gösterin. Gün içinde parasal konularda yenilenmeye giderken, yeni fikirlerin peşine kapılmamaya çalışın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi korumaya almak ya da evinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz. Topraklanma, yürüyüş gibi rahatlatıcı etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ve haftanın bu ilk gününde Ay Terazi burcunda ilerlerken ortak maddi konular, yatırım ve alım satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Görüşmeler genel anlamda olumlu bir hava içinde geçebilir ancak duygusal strese neden olabilecek durumlardan, ortamlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz yanınızda olmadığı zamanlar onu çok özlüyorsunuz ancak yan yana geldiğiniz anda da kavga etmeye başlıyorsunuz. Buna bir çözüm yolu bulamazsanız ilişkiniz tehlikeye girebilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ediyor. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda.Burcunuzda seyahat etmekte olan Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Bu hafta ani kararlar almamaya özen gösterin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar her şey yolunda gidiyor ve eşiniz bugün kendini iyi hissediyor. Onlar için iyi bir şey yapın, çünkü takdir edildiklerini ve sevildiklerini bilmek istiyorlar. Aynı zamanda kendinizi iyi hissettiğinizden ve zihinsel sağlığınıza dikkat ettiğinizden emin olun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda düşünce bazında bazı şeyleri gerçekleştirebilirisiniz. Fakat, yaşama geçirme konusunda hata yapmamanız gerekiyor. Karşı tarafın olanaklarını, kendi istekleriniz uğruna yanlış yönlendirebilirsiniz. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>