Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Gelişmeler Uzak Değil Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizdekilerle iletişim kurmak sizin için kolay olmayabilir, ancak bunu gerçekleştirebilirseniz size geri dönüşü oldukça büyük olacak. Sizi bekleyen birkaç ders söz konusu. Bugün biraz normalde yapmadığınız şekilde imtiyaz ve ödün verebilirsiniz. Doğrudan bu kadar dışarıya dönmektense, bazı enerjilerinizi kendinize yönlendirmeyi düşünmelisiniz. Orda sizi bekleyen muhteşem bir güç kaynağı olduğunu göreceksiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Daha iyi bir aşk ilişkisi kurmaya çalışıyorsanız, açık iletişim uygulamak çok önemlidir. Birisine gerçek duygularınızın ne olduğunu söylemek için daha fazla bekleyemezsiniz. Öğrendiğiniz bilgiler beklentilerinizi değiştirmenizi gerektirebilir ancak en azından nerede olduğunuzu bileceksiniz. Ve bu, istediğinizi (düşündüğünüz) elde etmekten daha önemlidir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak verdiğin kararlar yanıltıcı olabilir. Vicdanın sesini dinlemek seni ruhsal olarak rahatlatıyor. Aşırı iyimser olmandan faydalanmak isteyen art niyetli insanlara dikkat etmelisin. Çalışmayan vearayışı içinde olan bir Balık burcuysan yakın bir akrabanın bağlantıları sayesinde yenifırsatları elde edebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilin için güzel bir sürpriz planı yapabilirsin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Plansız çalışmak, zaman kaybına neden olarak sizi aşağıya çekebilir. Günü planlamak, hangi işin ne kadar zaman aldığını hesaplamak ve en önemlisi de ajanda tutmak, bu sorunu sizin için ortadan kaldıracaktır.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Başak'ta karşıt burcunuzda ilerlerken, başkalarının düşüncelerine daha duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizdeki insanların yaptırmak istediklerine karşı uyanık ve dikkatli olun. Görev tanımızı, misyonunuzu iyi bir şekilde ayarlayarak nezaketle hayır diyebilmelisiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla tanımadığınız insanlarla özel hayatınız hakkında konuşmamalısınız. İyi niyetli olduklarından emin olamayacağınızı hatırlamalısınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olacaktır.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Gelir gider hesabı yapmak için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal durumunuz şu anda gerçekten istikrarlı değil. Balıklar elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin ve yaptıklarınızdan gerçekten memnun olana kadar durmayın. Patronunuz bugün sizinle konuşmak isteyebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde aşkta iletişim öne çıkıyor, sevgilinizle daha fazla diyalog halinde olabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz bir uğraşla daha çok ilgilenebilir ve ona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 27" R
Ay
Koç
19° 40' 23" R
Merkür
Koç
20° 19' 16"
Venüs
Boğa
08° 16' 48"
Mars
Koç
04° 16' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 28"
Satürn
Balık
17° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 41' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 15"
Lilith
Başak
23° 59' 35"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>