Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlham Kaynağını Buluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm ile ilgili bazı konular bugün biraz gerginliğe neden olabilir. Aşırı şişirilmiş egolar, siz ve birlikte olduğunuz kişi arasındaki uyum için gereken önemli bir iletişim yolunda engel teşkil edebilir. Normalden biraz daha tartışmacı olduğunuzu görebilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, anlaşmazlık kıvılcımları büyük bir ateşe dönüşebilir. Yangın söndürücüyü yanınızda bulundurun.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Maceraperest ruhun heybetli; fakat içinde bulunduğumuz günler, yaptığın her eylemin gerekçesinin sana sorulduğu günler. İnsanlar seni ve yaşam biçimini kıskanıyor da olabilir; o yüzden yaptığın her şeyde hata aramaya çalışıyor olabilirler. Sakın aldığın tepkiler sebebiyle yaptıklarının yanlış ya da kötü olduğunu düşünme.Bugün çevrenizdekilerle iletişim kurmak sizin için kolay olmayabilir, ancak bunu gerçekleştirebilirseniz size geri dönüşü oldukça büyük olacak. Sizi bekleyen birkaç ders söz konusu. Bugün biraz normalde yapmadığınız şekilde imtiyaz ve ödün verebilirsiniz. Doğrudan bu kadar dışarıya dönmektense, bazı enerjilerinizi kendinize yönlendirmeyi düşünmelisiniz. Orda sizi bekleyen muhteşem bir güç kaynağı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sözlerinde güç var büyük bir duygusal özgüven ile birlikte. Her şey hızla hareket ediyor olabilir ancak devam edebilmek için zihninizin gücü ve hızlılığı var. Başkalarıyla birlikte çalıştığınızda büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ile aranda ilişkin yüzünden küçük çaplı tartışmalar olabilir. Fakat bu problemi tatlı dil ile çözüme ulaştırıyorsun. Yazarlık ile uğraşan bir Balık burcuysan yeni bir kitaba başlamak isteğin artabilir. Yaratıcılığının arttığını düşünecek olacaksın ki bir kupa kahveni alıp yazmaya başlıyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, beklenmedik birisinden bir itiraf alman söz konusu…

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız konuşmalarda karşınızdaki kişinin gururunu kurtarmasına izin verin. Yarım kalmışprojelerinizi tamamlamamanız adına bazı şanslar elde edebilirsiniz. Fırsatları doğru gözlemleyin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konularda daha hassas olabilir ve güven arayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha esnek ve anlayışlı olmaya bakmalısınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aldığınız kararlar sağlıklı olmayabilir, yarın değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden özellikle mesleki konularda radikal kararlar almaktan kaçının.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde aşkta iletişim öne çıkıyor, sevgilinizle daha fazla diyalog halinde olabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz bir uğraşla daha çok ilgilenebilir ve ona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla tanımadığınız insanlarla özel hayatınız hakkında konuşmamalısınız. İyi niyetli olduklarından emin olamayacağınızı hatırlamalısınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat edecek. Evlilik,ortaklıkları ve anlaşmalarla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Ay'ın burcunuzda seyahat etmekte olan Mars ile karşıtlığı kendinizi gergin hissetmenize sebep olabilir. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar bekar ya da yalnız olduğunuz sıradan bir gündesiniz. 'Sadece bir arkadaş' olduğunu düşündüğünüz birine aşık olmaya başlayabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek için çalışmaya başlayın. Bu sizi uzun zamandır engelliyor

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal etkiler yoğun. Partneriniz ile hislerinizi paylaşmak her zamankinden daha kolay olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>