Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duyarlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişim ister istemez bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Aynı olaya iki farklı bakış açısı ile bakıyor olmanız bir süreliğine de olsa gerginliğe sebep olacak.

Ortaklık düşüncelerinizde hızınızı kesebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvenli görüp umut bağladığınız ilişkilerinizde, sizin de hak vereceğiniz nedenlerle birtakım kararsızlıklar olacak.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için şuanda kafa yorduğun projede sebat etmen daha doğru olabilir. Bugün eski işlerini bitirmeden bir yenisine başlamamalısın. Emeklerinin sonucunu almak için çaba göstermen gerekecek bugün.

Bugün enerjini dengeli kullanmak ve gün ortasında yorgun hissetmemek için kendine dikkat etmen gerekecek. Sağlığını ön plana almalı ve yorgunluklara karşı önlemini almalısın. Gün içerisinde dinlenmek ve bol bol su tüketmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların bazı konuları senden daha farklı düşünüyor olması biraz canını sıkabilir. Ancak kendi fikirlerine ve kararlarına güvenmen gereken bir gündesin. Bugün kendi hayatın için aldığın her kararın arkasında durman gerekecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ayın ortasına kadar,hayatında gireceğiniz diyaloglar ve yapacağınız anlaşmalarda avantajlı durumda olacaksınız. Yeni biriçin imza atmaktan çekinmeyin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassas günler yaşadığın bu dönem kendini sadece bugün ailene ve sevdiklerine adayabilirsin. Eğer eşinden uzak kaldıysantemposuna yönelik önerilerin olacak. Her şeye rağmen yapıcı insanlar bugünkü işlerinde kolaylık sağlayabilir. Gecikmiş görüşmeler için uygun bir gün olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralarda yeni bir stil kullanabilirsiniz. Uzun vadeli ve kazanç getirecek işler yapmak için arka planda hazırlıklarınızı tamamlamak size hem zaman kazandıracak hem de zamanı doğru kullanmayı pratik hale getirecektir. İş görüşmeleri ve ticari planlamalar için iyi bir gün olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yoğun bir şekilde odaklanabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Sanat ile ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başardıklarınızın tadını çıkartın ve minnet enerjisinde olun. Pasif bekleme süreci ve planlama doğrultusunda hareket ederseniz sizin için yararlı olacaktır.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına daha farklı bir perspektif katmak isteyebilirsin. Ortam değişiklikleri, daha farklı konular, daha farklıkonuları gündeminde olabilir. Daha doğru tercihlerde bulunmaya başlayabilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size veya bir başkasına ait bir sır, siz dâhil olun veya olmayın bugün rahatınızı bozabilir. Sizin başka birinden veya onun sizden sakladığı bir şey olabilir ve tam olarak ne olduğu bilinmese dahi bu giz, aranızda bir gerginlik yaratmayı başarıyor. Herhangi bir gerginliğin veya beceriksizliğin ortadan kaldırılması için gerçekten konuşulması gerektiğini düşünün ve dâhil olan herkesin yoluna devam etmesine izin verin. İşleri açığa çıkarmak başta biraz zorlayıcı olabilir ancak uzun vadede ilişkiniz için muhtemelen en iyi şey ikinizin de kalbinden geçenleri dile getirmesidir. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeyi başarırsanız muhtemelen karşı tarafın vereceği tepki beklediğinizden daha iyi olacaktır.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilim insanları çoğunlukla tuhaf insanlardan oluşur. O kadar ilgisiz olurlar ki sanki yoklarmış gibi hissedersiniz. Sanki dünyanın üzerinde öylece dolanıyorlarmış gibidirler, yani biraz sizin bazı şeyler hakkında hissettikleriniz gibi. Hayat ve dünya hakkında düşündüğünüz şeyleri kendi yönteminizle söylemek, onu gördüğünüz şekliyle ama aslında o şeklin gerçekte olmadığını bildiğiniz haliyle anlatmak istiyorsunuz. Bu sizin sırrınız: bilirsiniz, zaten hiç kimse sizin gördüğünüz şekliyle dünyayı size anlatamaz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde, ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Bir çok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 36' 11" R
Ay
Aslan
24° 48' 09"
Merkür
Koç
18° 11' 47"
Venüs
Koç
16° 02' 08"
Mars
Balık
20° 20' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 53"
Uranüs
Boğa
21° 40' 07"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
19° 57' 33"
Lilith
Başak
21° 59' 29"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 18/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>