Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Detaylar İçerisinde Kayboluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizi/eşinizi abartılı bir jestle şaşırtmak isteyebilirsiniz. Belki de spontane bir şeyler yapmalısınız, mesela üzerilerinde isminin yazılı olduğu bir balonla ya da çiçek demetiyle karşısına çıkmak gibi. Eğlenceli ve neşeli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onu önemsediğinizi gösterin ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın. Onu bugün aşk sarhoşu yapın!

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun biraz inatçı olmak gibi kötü bir şöhreti vardır ve siz de bu şöhrete şöhret katma eğilimindesiniz. Hareket etmeniz gerektiğinde her zaman biraz yavaşsınız fakat bir kez başladınız mı da sizi durdurabilene aşk olsun! Fakat gerekli düzenlemeleri yapmakta korkunç bir yan yok. Bunlar için kendinize zaman tanımanız gerekiyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizi açma ve dile getirme eğiliminde olabilirsiniz. Anlık hevesler ve kararlar, bazı kararlarınızdan vazgçeşiniz gün içinde ortaya çıkabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar içerisinde kayboluyorsun. Aynı anda birden fazla işle uğraşman, seni yorabilir. Kendini kısıtlanmış hissedeceksin. Bugün toprak burcunda Yeniay meydana gelecek. Hakkında yapılmış dedikodular, kulağına gelebilir. Olanlar karşısında sessiz kalmak istemeyeceksin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinden emin ve olgun davranışlar sergiliyorsunuz. Duygusallığınızı kenara bırakarak profesyonel bir bakış açısı kazanmanızhayatınızdaki süreçleri daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işinizde tecrübeleriniz sizi daha güçlü yapar ve eleştirel tarafınız sizi kısıtlar bu yüzden başaramadıklarınızın altındaki nedenleri bulmaya çalışın.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde rüyalarınızdan; hem rüya görme sürecinden hem de daha sonra analiz etmekten zevk alırsınız. Ama bu gece takip etmeniz gereken çok şey olabilir. Muhtemelen en önemlilerini hatırlayacak olsanız da, herhangi birini unutursanız sinir bozucu olabilir. Bir rüya günlüğünüz yoksa, bugün bir rüya günlüğüne başlama günü olabilir. 

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun. 

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyunca sakin ve huzurlu kalmak isteseniz de evin içindeki bol konuşma, fikir paylaşımı, alınması gereken kararlar aklınızı karıştırabilir. Yine de güzel haberlere açık bir gün sizi bekliyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var. Aracı olarak kullanacağınız kişilerin size faydadan çok, zararı dokunabilir. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 14" R
Ay
Yay
12° 11' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
26° 58' 41"
Mars
Balık
27° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 52"
Satürn
Balık
16° 16' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 42"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 24"
Lilith
Başak
22° 58' 32"
True Node
Koç
15° 30' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>