Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet çok gerekli değil. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz. Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirecek.

15 Mart 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:36 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Saat 08:58 Merkür-Pluto olumlu görünümü,  hedeflerinizi derinlikli olarak ele almanızda, sağlam adımlar atmak için gözden geçirmelerde bulunmanızda sizi kuvvet aşılıyor. Kendini keşfetmeniz için,  özünüzle dürüst bir şekilde  temas etmenin önemi büyük.  İnsanın kendi içindeki gücü yeniden kazanmasında ve hayatı kucaklamasında ileriye dönük olarak bu görünümü olumlu buluyorum. Saat 11:42 Merkür-Jüpiter karşıtlığı, ilişkilerimizde iki yönlü düşünmeye neden olabilir. Bir yanıyla iyimseriz, diğer taraftan gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Net bir karar vermekte zorlanabiliriz. Tekrar analiz etmemizde fayda var. Saat 19:03 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, mesleki geleceğiniz ve kendinizi toplum içinde güçlü bir şekilde ifade edebilme arzunuz ön plandadır. Hünerlerinizi göstererek işinizde en yüksek konuma gelmeyi arzularsınız. Yenialanları araştırarak geleceğinizi garanti altına almak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken öncelikle enine boyuna düşünmek ve alışkanlıklarınızın esiri olmamaktır. Eğer çalışmalarınız ve emeğinizin karşılığını almakta güçlük çekiyorsanız veya bulunduğunuz yerde bundan daha fazla gelişip büyümeyecekseniz, mantıklı düşünmeniz çok daha faydalıdır. Bazılarınız için bugünün anlamı, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz haldekonularında yaşadığınız sorunlardır. Ya uzun zamandır işiniz yoktur veya ailenizin baskıları nedeniyle hiç de mutlu olmadığınız bir görevi sürdürüyorsunuzdur. Benim size tavsiyem ne olursa olsun kendi aklınıza güvenmeniz, dışarıdan hiç kimsenin sizin fikrinizi değiştirmesine izin vermemenizdir. Yani değişime açık olmak için öncelikle buna kendinizi hazır hissetmeniz önemlidir. İşlerinizde kolaylıklar dileğimle,

15 Mart 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz..

15 Mart 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var. Aksi takdirde zararlı çıkma olasılığınız yüksek olabilir. Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Kişisel gelişiminizi ön plana almalı ve diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önyargılı, takıntılı veya sabit fikirli kişilerle karşılaşabileceğimiz bir gün. Mental anlamda çok çalışmamız gerekebilir ve bazı engellerle karşılaşabiliriz. İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir. Kendini ifade emek isteyecektir. Başkalarının işlerine karışmamalıyız ve bizim işlerimize karışılmasına izin vermemeliyiz. Planlarda gecikmeler ve ertelemeler söz konusu olabilir. Karşı cinsle ufak tefek gerilimler yaşansa da, cinsel çekimin ve tutkuların ön planda olduğu günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Mart 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konulardaki karışıklıklar sizi yorabilir. Bazı konularda daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda fazla yükler alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Stres yaratan durumlardan uzak kalmaya çalışın.

15 Mart 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluma karışmış olmanız çok güzel. Ancak sakin de görünmeniz gerekecek. Öfkeli konuşma tarzınızla bir anda çevrenizi dağıtabilirsiniz.

15 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Alacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenebilirsiniz. Ne olursa olsun moralinizi bozmayacak ve isteklerinizden vazgeçmeyeceksiniz. Zaten bu durum gün içinde sadece bir kaç kez süreceği için önemli değil. yeter ki, bu esnada karar verip harekete geçmeyin.

15 Mart 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli kararlar alma aşamasındasınız. Özel hayatınız ve taşınmayla ilgili konular sizi fazla iyimser kılabilir. Gece saatlerinde duygusal açıdan çabuk demoralize olabilirsiniz.

15 Mart 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle iletişiminizin yoğun yaşanacağı bir gündesiniz. Merhametli bir tutumla onların ruhsal rahatlamalarına katkı sağlayabilirsiniz. Evinizle ilgili objelere, biblolara ilginiz artar ve bu tip dekoratif gereçlerin alışverişini yapma hevesinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir parça enerjiniz düşse de yine kendi evinizde huzur içinde saatler yaşayabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay İkizler burcunda geçişini sürdürüyor. Akşam saat 20:03′te boşluk etkisine giriyor. Konuşmalarınızda tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösteriniz. Tüm gün Merkür Jüpiter arasında çekişmeli uzlaşması güç bir bağlantı yer alacak. Düşünce ayrılıklarına düşmek ihtimali yüksek bir gündeyiz. Yapılması gereken işler beklerken sizin canınız dinlenmek hiçbir şey yapmamak ve hayallere dalmak isteyebilirsiniz. Dalgın ve unutkan olmak mümkündür. Başkaları ile kurduğunuz iletişimde ben bilirim gibi ukala tavırlara eğilim göstermek veya sadece kendi bakış açısına önem veren bir tavır takınmaktan kaçınmaya çalışın. Büyük laflar edip, yapamayacağınız, tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Aşırı iyimser bir bakışla planları ve projeleri değerlendirirken önemli detayları göz ardı edebilirsiniz. Bu transit işle ve yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar aramak, girişimler yapmak için çok verimli olabilecek bir dönemdir. BALIK BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

15 Mart 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz mümkündür. Olumsuzluklar bugün pek yanınıza uğramayabilir.

15 Mart 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
28° 59' 42" R
Ay
Yengeç
21° 29' 31"
Merkür
Koç
15° 55' 45"
Venüs
Balık
08° 55' 14"
Mars
Kova
26° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
14° 40' 60"
Satürn
Balık
12° 06' 20"
Uranüs
Boğa
20° 12' 44"
Neptün
Balık
27° 25' 19"
Plüton
Kova
01° 38' 26"
Chiron
Koç
18° 12' 11"
Lilith
Başak
18° 39' 28"
True Node
Koç
15° 45' 25"
Son Güncelleme : 19/03/2024 05:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>