Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşka dair daha farklı şeyler yaşaman olası. Bir ilişkin varsa sevdiğinle ilişkin yeni bir boyut kazandırmaya daha da yakın olabilirsin bugün. Birlikte geçirdiğiniz zaman artabilir.

Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir haksızlığın boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Bugün var olan durumunu korumaya çalışman gelecek için plan yapman senin için iyi olabilir. Ani harcamalara kanmayarak para konusunda kontrolü kaybetmezsen eğer, bazı şeyler yoluna girebilir.

Bol su tüketip kuruyan cildine hak ettiği ilgiyi göstermeye başlayabilirsin bugün. Kaslarını hareketlendirmek için küçük yürüyüşler yapmak da isteyebilirsin. Genel olarak kendinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığın olaylarda kontrolü ele alma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Fırsatını bulunca harekete geçmende fayda olacak. İçindeki ateş ve ilhamın sana bu konuda yardımcı olması çok daha olası. Burcunda adım atmanı gerektirecek etkiler olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, Akrep ayı ve bu akşam saatlerinde oluşacak dolunay burcunuzu doğrudan etkileyecek. Bugün enerjinizi korumak için iç sesinizi dinlemeye ve auranızın kontrolünü sağlamaya yardımcı olacak aktiviteler yapın. Nefes egzersizi ya da meditasyon, bir aile üyesi veya yakın arkadaşınızla gerçekleştireceğiniz bir konuşma size iyi hissettirebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konuların ön plana çıktığı bir gün olabilir. Hafta içinin getirdiği yorgunluk nedeniyle sorumluluk almaktan kaçınabilirsin. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları seninle paylaşmak isteyebilir. Kronik bir rahatsızlığı olan akrabalarından birinin sağlığına kavuştuğunu öğrenmek seni mutlu edecek.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Hareket alanınızda özgür olmayışınız ruhsal sıkışıklığınızı artırıyor. Ne yapmanız gerektiği konusunda nasıl ilerlemeniz gerektiğini bilemeyebilir ve süreci yönetirken kendinizi oldukça zorlayabilirsiniz. Bu zorlanmalar size bazı değişimler konusunda cesaret verebilir ve kendinize yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde uzaklarla ilgili bir konu ya da yolculuk size önemli sonuçlar getirebilir. Ayrıca evinizi, ailenizi ilgilendirebilecek değişiklikler de var.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devlet işleri ile alakalı olan her bir açılımınızın başarı getireceği bir gündesiniz ancak dikkatli düşünmek ve verimli bir strateji belirlemek çok önemli olacak.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karakterinin dışında olduğu düşünülen hareketlerinle ve sözlerinle birkaç insanı şaşırtabilirsin. Eğer normal sen gibi davranmazsan veya düşünmezsen şaşırma. İçinde bir yerlerde çılgın bir dürtü var ve ilgiyi üzerinde istiyor. Bırak o dürtü parlasın. Mesela kalabalığın içinde dikkat çekecek parlak ve betimleyici kıyafetler giymeyi deneyebilirsin.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boş konuşmalar için sabrınız bugün sınırlı olabilir. Çevrenizdeki insanlarla rutin etkileşimlerinizi güçlendirirken, kendinizi bir anda derinlere dalarken bulabilirsiniz. Yine de başkalarının rahatlık düzeyine dikkat etmeniz gerekecek olsa da yoğun bir şey hakkında iletişim kurmak, yaşamınızda ilerlemeniz için gerekli olan şey olabilir. Belki de hayatınızdaki başka birinin de tam olarak bu tür bir konuşmaya ihtiyacı vardır, bu nedenle olumlu bir fark yaratma fırsatlarına karşı tetikte olun.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi mutsuz hissedebileceğiniz bir gün. Geleceğe dönük umutlarınızı korumakta zorlanabilirsiniz ancak her şeyin geçici olduğunu unutmayın. Yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek ya da bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak iyi bir fikir olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 00" R
Ay
Koç
07° 25' 28"
Merkür
Koç
19° 42' 05"
Venüs
Boğa
07° 15' 13"
Mars
Koç
03° 38' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 43"
Satürn
Balık
17° 00' 31"
Uranüs
Boğa
22° 38' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 30"
Lilith
Başak
23° 54' 03"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>