Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz.

Kazancınız size yetiyor, gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz dostlarla keyiflendirici ve bazı konularda da umutlandırıcı beraberlikleriniz olabilir, destek ihtiyacı duyduğunuz küçük problemleri çözebilirsiniz. Özlem çektiğiniz bir ayrılıktan sevindirici haberler var. Bugünlerde beklenmedik birtakım ilginç gelişmeler, yeni fırsatlar getirebilir. Kendinizi yeni fikirlerin, yeni atılım niyetlerinin başında bulabilirsiniz.

16 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz saat 02:57 Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, içimizdeki çocuğu, güzel duygularımızı, bize haz veren ne varsa her şeyi gönlümüzün içinde baş köşeye oturtuyor. Çocuklarımızla, ailemizle, sevdiklerimizle ilgilenmekten yanayız. Kardeşimizle, kardeş gibi gördüğümüz arkadaşlarımızla dertleşmek, sohbet etmek yüreğimizdekileri paylaşmak bugün bizi hem rahatlatabilir hem de kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Aşk hayatımızla ilgili konularda da olumlu bir tesirdir. Saat 11:44 Ay-Venüs görünümü, mucizevi güzelliklere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun göstergesidir.  Amacınız eskinin üzerine bir sünger çekmek, yeni olana kucak açmaksa, bu enerji size inanç ve güven duygusu verecektir. Saat 21:09 Ay-Neptün görünümü,  romantizm, ılımlı, sevgi dolu paylaşımları güçlendiricidir. Şiir, söz, şarkı, jest, mimikler oldukça etkileyicidir. Hissi duygularımız karşılık bulur. Sevdiğimiz tarafından korunuruz, sahipleniriz, keyifleniriz. Saat 22:06 Jüpiter-Pluto görünümü, bir ilişkinin sağlıklı, verimli, uzun seyirli yaşanması adına yapılacak iç gözlemin işaretçisidir. Kaldı ki bu iç gözlem, hakikaten faydalıdır. Bununla da kalmaz. Yarınlara dönük umut ve hedeflerimizi, son sekiz yıldır yaşadıklarımızı şöyle bir derinlikli analiz etmemizde faydalıdır. Uğruna gözyaşı döktüklerimiz, kimler için nelerden vazgeçtiklerimiz, dost sandıklarımız veya gönlümüze sarıp sarmaladıklarımız. Bütün bunlara bir bakarız. Şimdi artık anlamlı, hakikaten yaşamaktan zevk aldığımız bir ilişki ve hayatın özlemi içindeyiz. Haziran sonuna kadar bütün bunları kafamızın içinde oturtarak tercihte bulunmayı, derlenip toparlamayı başaracağız. Hayatınıza girecek kişi veya şu anki mevcut ilişkiniz belki bir çok testten geçecek. Ancak doğru ve hakikaten geleceği olan kişi ve hedefler hayatınızda tesis edilmiş olacak. Sorunlarımızın bir an önce çözülmesi dileğimle,

16 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin değişen duyguları sizi rahatsız edebilir. Fakat aynı düşünce birliği içinde olmanızın güç olacağını siz de biliyor ve aldırmıyorsunuz. Dengeli olduğunuz zamanve duygusal yaşamınızda daha başarılı oluyorsunuz. Bilgilerinizi pekiştirmek için bazı fırsatları değerlendirmelisiniz

16 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapılmasını veya hallolmasını beklediğiniz şeyler varsa, uyumlu olmalı ve huzuru sağlamalısınız. Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir. Kendi işlerinize angaje olmalı ve başkalarının işlerine karışmamalısınız. Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz. Kişisel gelişiminize veya sevgi temalı ilişkilerinize ağırlık vermeniz gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygularımız, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, ev, aile, ülke başlıklı konular, manevi duygularımızla ilgili başlıklar iki gün için ön planda. Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve sanatsal, estetik başlıklı konular ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenebilir ve kendimizi gösterebiliriz. Ancak, kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabiliriz veya karşı tarafı anlamamız daha zor olabilir bugün de. Hayalperest yaklaşımlardan veya hayalperest kişilerden uzak duralım. Jüpiter ve Pluton arasındaki olumlu açı ise, gelecek vaat eden girişimlerde bulunabilir, tecrübeli, önem verdiğimiz veya makam sahibi kişilerden akıl ya da destek alabiliriz. Finansal başlıklı konular, muhasebe yapmak, pratik uygulamalarda en ince detayı dahi hesaplamak ve önemli toplantılar ve görüşmeler için uygun açılar altındayız. Askıda kalmış veya uzun zamandır çözülemeyen konuları çözmek ya da önemsediğimiz konularda ilerlememizi sağlayacak kişi, kaynak veya koşulları bulmak için de güzel bir etkidir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınızla ilgili konular sizi yorabilir. Yaratıcılığınızı kullandığınız konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili koşullar oyalayıcı olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların sağlam olmasını isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızda dönüşümler meydana gelebilir.

16 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Mali yönden çok dikkatlisiniz. Tutumlusunuz. Bu davranışınızdan aile bireyleriniz oldukça memnun görünüyor.

16 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda güçlü insanlarla girişeceğiniz işbirlikleri, ortak işlerinizde istediğiniz şekilde ilerlemenize sebep olabilir. Kişisel bilginizin artacağı bu dönem tüm bu deneyimleri sevdiklerinizle paylaşmalısınız.

16 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artar. Geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir. Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz. Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Ancak siz kendi keyif alanınızda kalıp ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay saat 03:58′de evcimen, duygusal, besleme-bakma arzusu yüksek Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ay Yengeç burcundayken annelik etmek, sevdiklerimize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilgimiz artar. Aileyle ve yakın çevremizle bir arada olmak isteriz. Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir. Hayal gücümüz, sanatçı ve yaratıcı tarafımız beslenir. Anılara dönmek, geçmişe özlem duymak, çocukluk günlerini yad etmek, hatırası olan eşyalara bakmak, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne-babanıza ilgi ve sevgi göstermek arzusu duyabilirsiniz. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır.

16 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sanatsal, müzik ve yaratıcılık konularında oldukça destek veren gezegen yerleşimleri sayesinde bu tip konular ile uğraşılarınızda başarıya ulaşırsınız. Duygusal olaylarda ise olmadık bir nedenden bol gözyaşı dökebileceğiniz bir süreçtir. Fakat sorunlar birkaç saatte ortadan kalkacaktır.

16 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 04" R
Ay
Akrep
16° 56' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
24° 30' 16"
Mars
Balık
25° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 58"
Satürn
Balık
16° 05' 47"
Uranüs
Boğa
22° 02' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 30"
Lilith
Başak
22° 45' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>