Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda kararlar verme aşamasında isen eğer bugün daha dikkatli davranmanda fayda var. Bu kararlar geleceğin için çok önemli olabilir çünkü. Aklına gelen fikirleri partnerinle paylaşmalısın. Sonuçta işin ucunda geleceğiniz olacak.

Özellikle kariyerinizle ilgiliyse, bir şeyleri gelecek nesillere bırakmaya karar vermiş olabilirsiniz. İsminizin tarihe geçmesini sağlamak için çok çalışmanız ve risk almanız gerekiyor! Bu, önümüzdeki birkaç gün boyunca size işkence yapacak olan zor soru şu: "Sonunda, sizden istedikleri kadar kendinizi zorlamaya değecek mi?" Zor bir soru, ama bir cevaba ihtiyacı var!

İş ile alakalı planlamaları düzgün yapıp masrafları kontrol altına aldığın sürece bugün keyfin yerinde olacak. Maddi açıdan içinin rahat ettiği ve nasıl adımlar atacağını bildiğin, önünü gördüğün bir sürece girebilirsin. Bu enerji sana iyi gelecek.

Stresi hayatından çıkarmaya çalışman gerekebilir. Havaların güzelleşmesini fırsat bilip uzun yürüyüşlere çıkmak stresten uzaklaşmana yardımcı olabilir o yüzden. Ayrıca yediklerine dikkat etmende fayda var bugün, mideni gereksiz yere yormamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kurmak yerine gerçekliğin çağrısına uymalısın bugün. Harekete geçip ertelediklerinin peşinden gitmek için güzel zaman olabilir çünkü. Ertelemekten vazgeçmek senin yararına olabilir. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için ayıkman gerekecek kısacası.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, Ay'ın Yay burcunun Jüpiter ile oluşturduğu açı sayesinde bu sabaha kariyer fırsatlarıyla uyanacaksınız. Çekim yasasının lehinize işlediği bir döneme giriyorsunuz. Cümlelerinize ve kelimelerinize dikkat ederek hayatınızdaki mucizeleri kucaklayın.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşamında temizlik vakti. Telefon rehberinde, albümünde ve mesajlaşmalarında temizlik yapmak isteyeceksin. Dengeli olman ve yeniliklere açık yapın her zaman göz dolduruyor. Bugün su burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Vergi, SGK borcu türünden ödemeler bir anda gündemini meşgul edebilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paylaşmak istediğiniz konuları dostlarınız şu an zamanı olmadığını düşünerek erteletmek isteyebilir. Bu durum sizi rahatsız edebilir ve kendi değerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bazı şeyleri yanlış anlamak yerine empati kurarak düşünmek daha sağlıklı sonuç almanıza neden olacaktır.   

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda bazı sonlanmalar deneyimleyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalinizdeki partner bugünlerde hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza girebilir. Sürpriz karşılaşmalar ve güzel gelişmelere açık olun.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi profesyonel olarak geliştirmek istediğiniz bir alanda doğru kişilerle tanışmanız mümkün. Ruh ve beden sağlığınız hakkında görmezden geldiğiniz bazı şeyler artık kaçamayacağınız kadar gerçekçi olabilir. Yardım, sandığınız kadar uzak değil ve hatta iyileşme süreci görünenden daha kolay ilerleyebilir. Yine de ilk adımı sizin atmanız gerekecek.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacaksınız. Eski dostlarınız gündemde olacaktır.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Ay tutulması ana gündeminiz olacak. Geleceğe dair umutlarınızı sarsan duygusal etkiler alabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmak için dönüştürmeniz gereken konular karşınıza çıkabilir. Ancak yöneticiniz Neptün sizi destekliyor.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>