Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz hassas başlayabilirsiniz. Birkaç saat ruhunuzu dinlendirmeniz iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde, kendinize olan güveninizi pekiştireceğiniz özel konulu bazı görüşmeleriniz var. Belli bir öneme sahip kararlarınızı yine bir mantık çerçevesinde vereceksiniz. Arkadaşlıklarda bazı söylentiler biraz canınızı sıkabilir.

17 Mart 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:00 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinin geleceği hakkında planlar yapmamızı sağlar. Aşk daha ciddi seviyelere taşınır. Saat 10:08 Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Saat 13:39 Ay-Uranüs görünümü, kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme, idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 17:07 Merkür-Kuzey düğüm karşıtlık etkisinde, hiçbir şeyin şansa bırakılmadan, verimli, sağlıklı bir şekilde ilişkimizi gözden geçirmeliyiz. Hassas düşünebiliriz. Ancak bunun bir yararı olmadığını biliyoruz. Paylaşım, sevgi, karşılıklı düşünebilme, gelecek gibi olguların önemsendiği bir ilişkide ancak mutlu ve huzurlu  olabiliriz. Saat 18:07 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Saat 18:17 Ay-Merkür görünümü, ılımlı, hoş duyguların akışını kolaylaştırıyor. Güzel bir şeyler duyabiliriz, bunlar bizi etkileyebilir. Bu saatlerde zihnimiz huzurludur. Güven ve sevgi bizim için başımızın tacıdır. Sevgi, barış, kardeşlik duygusunun tüm dünyada değerinin anlaşılacağı günlere. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Mart 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, parasal konularda aceleci davranmakla bir çok fırsat kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz. Mantıklı yapınızı bilenler için hatalı bir davranış olarak nitelendirilecektir. Karşınıza çıkacak olan ilginç teklifleri incelemeden yanıtlamayın. Küçük aksilikler için olağan bir gün.

17 Mart 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir. Empati yapmanın ve anlayışlı olmanın karşılığını görebilirsiniz. Vereceğiniz tavsiyeler, göstereceğiniz yollar, karşınızdaki kişilerin doğru adımlar atıldığı takdirde işlerin değişebileceğini görmelerini sağlayacaktır. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar ufak tefek beklenmeyen durum yaşanabilir veya baskılar, engeller ya da endişeler nedeniyle sıkıntı hissedebiliriz. Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir. Akşam saatleri ise,hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir. Kendimizi görünür hale getirmek için duyacağımız istek, özel yaşamımızda vehayatımızda başarılı olmamız için bizi motive edebilir. Kendimiz için olumlu adımlar atabilir, bu anlamda seçeneklerimiz olduğunu görebiliriz. Bugünlerde başlayan işler veya girişimler ilerleme fırsatı bulabilir. Başarma arzumuz ve motivasyonumuzla birlikte, bize danışan kişilere yardımcı olma şansımız da yüksektir. Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir. Geçmişle ilgili yaralar sarılabilir veya hesaplaşma günü gelmiş olabilir. Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır. Romantik veya sevgi temalı ilişkiler için güzel günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mart 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Fedakarlık yaptığınız konular sizin için hassas hale gelebilir.

17 Mart 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN konumu, disiplinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

17 Mart 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Mart 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paraya dayalı işlerinizde düşüncesiz davranmamaya özen gösterin. Gün içinde çok çabuk fikir değiştirebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel bir gün geçireceksiniz.

17 Mart 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Risk almak ve maceraya atılmak istemeyeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Güven duygusunun yoğun hissedileceği ve güveni sarsıcı baskıcı davranışlardan kaçınılması gereken bir tutum takınmalısınız. İşinizle ilgili çalışmalarda sorumluluk ihtiyacı yüksektir. Bugün kendi keyfinizi biraz geri planda bırakıp sorumluluklarınıza sarılmanız gerekebilir. Genel olarak ise; Ay Yengeç burcunda kalmaya devam ediyor. Kozmos bize kendimizi daha rahat ve sakin hissedebileceğimiz bir gün sunuyor. Dinlenmek, ailemizle bir arada olmak, tembellik etmek, sevdiklerimizle ilgilenmek, sevdiğimiz yiyecekleri içecekleri tüketmek, zevk aldığımız güven bulduğumuz işlerle ilgilenmek için sessiz bir liman sunuyor.

17 Mart 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak bir süredir göstermekte olduğunuz sabrın ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. İnsanlar, bazı şeyleri telafi etmek için çırpınabilir, size kolayca unutamayacağınız, güzel bir gün geçirtebilirler.

17 Mart 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 01' 23" R
Ay
Akrep
00° 50' 46" R
Merkür
Koç
16° 07' 15"
Venüs
Koç
22° 53' 12"
Mars
Balık
24° 38' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 47"
Satürn
Balık
15° 58' 22"
Uranüs
Boğa
21° 58' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 57"
Lilith
Başak
22° 36' 27"
True Node
Koç
15° 38' 39"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>