Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk hayatın sana ihtiyaç duyduğun yeterli desteği sağlayabilir bugün. Eğer yeteri kadar iletişime açık olursan tabii... Sevdiğin kişiye kendini açabilmek ve onun yanında olduğunu bilmek sana kendini daha iyi hissettirebilir.

Bazı heyecan verici yeni teknoloji aletleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yazılım sistemi kuracaksınız. Veya çalışanları birbirine bağlamak için farklı bir network geliştiriyor olabilirsiniz. Bu araçları kullanmayı öğrendikçe görevleriniz daha da kolaylaşabilir. Bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğüne alışmak biraz zaman alsa bile, uzun vadede fayda göreceksiniz!

Çalışma arkadaşlarınla işin ilerleyişi hakkında anlaşmazlıklar yaşaman olası bugün. Tartışmak yerine sorunu çözmeye odaklanmak işin aksamasına engel olabilir. Bugün sorumluluklar daha fazla ön plana çıkacak.

Bu aralar daha fazla işe odaklanmış olabilirsin. Bu da çok fazla yorulmana sebep olabilir. Dinlendiğini hayal etmek tek başına yeterli değil tabii ki, kendine zaman ayırıp iyice dinlenmek sana daha iyi gelecek. Bunu ertelememelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinden biriyle anlaşmazlık yaşanabilir bugün. Sorunun ne olduğunu bulup çözmek için yapıcı davranman önemli olacak. Karşındaki insan olayların farkında olmasa bile senin çözüme ulaşacak olgunlukta olman sana değer katabilir genel olarak. Bunu asla unutmamalısın.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğerleri sizden biraz duygusal olmanızı bekliyor. Ama gerekli durumlarda ve kesinlikle şu sıralar duygularınızı rafa kaldırarak mantıklı kararlar almanızı da bekliyorlar. Duygularınız elbette önemlidir, ancak bugün yalnızca gerçeklerin ve rakamların size rehberlik etmesine izin verilebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin aktivitelerle uğraşmak üzerindeki stresi atmak için bire bir. Hobilerine vakit ayırarak üzerindeki stresi atabilirsin. Bugün yaşadıkların hafızanda yer edebilir. Umutsuz olduğun konulardaki geri dönüşler, mucizeleri karşına çıkarabilir. Çevrende olan problemler karşısında daha duyarlı hareket etmen, arkadaşların arasında saygınlığını arttırabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveniniz tazeleniyor. Başardığınız işler yeni adım atmanızdaki en büyük etkenlerden biri olacaktır. Devamlılığın önemli olduğunu unutmadan yarattığınız başarının devamlılığı için çalışmaya devam edin.   

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkarmanız gerekebilir. Daha hızlı ilerlemek isteyeceğiniz zamanlardasınız. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Annenizle ilgili konular stres yaratabilir. Uğraştığınız işleri düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde fikir ayrılığından tartışmalar yaşanabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elindefırsatları ya da maddi imkanlar olan kişilerin yardımınıza koştuğunu görerek rahatlayabilirsiniz. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlarla rutin konuşmalar artık beklenmedik bir şekilde derinleşebilir. Politika gibi tartışmalı konuları gündeme getirmeye karşı koyamıyorsanız, gergin bir ortama hazır olduğunuzdan emin olun. Muhtemelen şu anda değerleriniz konusunda biraz hassas hissediyorsunuz ve söylediğinizin nereden geldiğini bile anlamadan beklenmedik bir şekilde birisine kızabilirsiniz. Bir tartışma kontrolden çıkmadan önce zarif bir çıkış yapmakta utanılacak bir şey yok!

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Bugün hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son günlerdeki düşük enerjinizin ardından daha iyimser düşünmeye, hayata pozitif bakmaya başlıyorsunuz. İşinizle ilgili konularda rahatlayabilirsiniz. Ücret artışı ya da ek gelir getirecek işler gibi gelişmeler de olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>