Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Mart 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:08-09:54  arasında etkili  boşluk süresince, tedbirli olmakta yarar var. Hangi konuda kendimizi güvende hissetmek istiyorsak onu daha fazla önemseriz. Sezgiler bir hayli güçlüdür. Aileyle olan irtibat yüksektir. Geçmişimiz, köklerimiz, değer verdiğimiz her şeyi önemseriz. Saat 09:54 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, çalışma hayatında başarılı olmak, özel hayatınızda dikkatleri üzerinize toplamak istersiniz.  Sezgisel gücünüz hizmetinizdedir. Kendinize güveniniz tamdır. Zorunlu olduğunuz işlerinizi bu enerji etkinliğinde kolaylıkla bitirirsiniz. Kişisel bakımınız bugün ve cumartesi günü gayet uygun olacaktır. Farklı bir şeyler deneyebilirsiniz. Saat 17:46 Ay-Mars görünümü,hayatınızın günlük temposu içinde baskın tavırlı insanlarla çatışmanın işaretçisi olabilir. Böyle durumda olan Balıkların, sakin bir şekilde hareket etmelerinden yanayım. Bu görünüm, başarılı işler çıkarmak adına dökülen terin, mücadelenin göstergesidir. Birileri anlar veya anlamaz. Siz kendinizden eminseniz, kim ne söylüyor umursamayın. Yeter ki, gerçekten azimle çalışın ve farkınız olsun. Bu enerji, aşk hayatınız ve parasal konularda, ayrıca sağlığınızla ilgili işlerin halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Biraz zorluklar söz konusu olabilir. Bunları ancak güven duygunuzla aşabilirsiniz. Çanakkale Zaferimizin 101. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve  aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sinirli yönleriniz ne kadar saklasanız da, bugün, çevrenize karşı tedbirli ve uzlaşmacı davranmak zorundasınız. Duygularınızı gizleyerek bir çok olumsuz olaylardan kendinizi koruyabilirsiniz. Özgürlük alanınızı genişletecek ve size daha iyi imkanlar sağlayacakfırsatları karşınıza çıkacaktır. Doğru karar vermeli ve alışkanlıklarınızı bozmamalısınız.

18 Mart 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, konsantre olmanız gereken çok şey olabilir ve detayların içerisinde kaybolabilirsiniz. Ancak, her şey sürekli değişiyor. Dolayısıyla, önemli kararlar almamalı veya önemli adımlar atmamalısınız! Zira, tekrar değişen koşullar her şeyi tekrar tekrar ele almayı gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda, romantik duyguların yükseldiği, yaratıcılığın arttığı, kalıcı ilişkiler kurmaya ya da uzun vadeli girişimlerde bulunmaya açık günlerdeyiz. Kendimizi göstermek istiyoruz. Bu esnada, hayallerden, hayalperest kişilerden uzak durup, gerçekçi olmaya çalışmamızda fayda vardır. Bugüne baktığımızda ise, enerjik, dış dönük, hedeflerimize odaklanacağımız ve kendimize güveneceğimiz bir gündeyiz. Çalışmaktan veya enerji harcamaktan kaçınmayacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mart 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün için çalışma hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi ilerletmek için çaba sarf edebilirsiniz. Detaylandırmanız ve bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızı etkileyecek durumlardan uzak kalın.

18 Mart 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Her şeyin yeri ve zamanı var. Sizler bunu en iyi bilenlerdensiniz ancak çok fazla eğlence ve gezi planı yapmanız dolayısı ile dedikodularınız var.

18 Mart 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

18 Mart 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. Günlük işleriniz için para harcamaya meyilli olacaksınız. Başkaları adına üstleneceğiniz sorumlulukların sizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz.

18 Mart 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Egoların bugün yüksek olmasından ötürü dediğim dedik bir yönetici veya verilen görevlere itaat etmekte zorlanabilen bir çalışan olma durumunuz yüksektir. Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:09′da boşluğa girecek. Kısa bir süre sonra 10:55'te Aslan burcuna geçecek. Haftanın songününe Aslan enerjileri ile başlamak hafta sonuna yönelik beklentilerinizi artırabilir. Neşelenmek, arkadaşlarla eğlenmek, eğlence mekanlarını gezmek, flört etmek ve eğlenmek için önünüzde harika birkaç gün var. İyi değerlendirin! Çünkü gelecek aya kadar Ay‘ın Aslan burcundaki konumu hafta sonuna denk gelmeyecek.

18 Mart 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi rutine verebilir ama detaylara fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Onların karmaşıklığı yüzünden kafanız da karışabilir. İşlerinize tamamen odaklanmalı, kafanızı kolayca dağıtabilecek ortam veya düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

18 Mart 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 13' 10" R
Ay
Akrep
03° 17' 42" R
Merkür
Koç
16° 05' 30"
Venüs
Koç
23° 08' 06"
Mars
Balık
24° 47' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 34"
Satürn
Balık
15° 59' 30"
Uranüs
Boğa
21° 59' 10"
Neptün
Balık
28° 42' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 39"
Lilith
Başak
22° 37' 47"
True Node
Koç
15° 38' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>