Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişiyle beraber bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ertelediğiniz işleri ya da sonra çözeriz denilen meselelerin üstünden geçmek için uygun zamanı yaratabilmen çok iyi olabilir. İletişim ve uzlaşma ile birçok şey mümkün olacak.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Olumlu özelliklerinizi sadece sunuyor, fazla tokgözlü davranıp istekli olamıyorsunuz.

Bugün para konusunda şanslı gününde olacaksın. Beklemediğin yerden gelecek bir para ya da birden karşına çıkacak birkonusunda sürprizlere daha açık olmalısın. Farklı düşünmek senin için çok güzel sonuçlar verebilir.

Sakin ve rahat bir gün geçirmek önceliğin olmalı bugün, zira buna ihtiyaç duyabilirsin. Çevrendeki insanların negatif enerjilerinden uzaklaşıp kafa dinlemek önceliğin olabilir. Bu tür konularda özenli olmanda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnini yeni projeler, yeni fikirler, ilginç yaratıcı konular meşgul edebilir. Bu düşüncelere odaklanırken sorumluluklarına da dikkat etmende fayda olacak. Aynı anda iki farklı şeyle uğraşmak durumunda kalabilirsin.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerini yerine getiremeyen bazı davranışlar ile karşılaşmak seni duygusal anlamda değiştirebilir. Bugün farklı ortamlarda boy göstereceksin. Sosyal ve yapıcı olman sayesinde hayatına yeni kişileri dahil edeceksin. Çocukları olan bir Balık burcuysan çocuklarınla geçireceğin güzel vakitler hayata daha olumlu bakmanı sağlayacak.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 2.evinizden geçiş yapacak. Bu zamanı hedeflerinizi incelemek ve işinizi, mali durumunuzu ve değerlerinizi geliştirmek için neye ihtiyacınız olduğunu keşfetmek adına kullanın. Jüpiter, ihtiyacınız olanı elde etmek veya zaten sahip olduğunuz kaynakları daha akıllıca kullanmak için olumlu değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilir. Bu geçiş sırasında zengin olacaksınız diye yazılar okursanız pek itibar etmeyin. Çünkü Jüpiter 2.ev geçişleri parayı iyi tutmazsanız bunun bir paydasını görmezsiniz

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili koşullar ön planda olabilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara biraz daha özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yabancılarla ilişkileriniz yoğun olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşlar ile kavga ederek bir yere varamayacağınız için enerjinizi iyi bir strateji ile onları yolunuzdan kaldırmaya kullanmanızda fayda var.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün inançlarınız hakkında biraz duygusal olabilirsiniz hatta potansiyel olarak onları günlük konuşmalara dâhil edebilirsiniz. Bu kesinlikle bir risk çünkü doğal olarak kabul ettiğiniz gündelik ilişkilerin dinamiklerini değiştirme potansiyeline sahip. Böyle bir riske girmek bazen yapılacak en doğru şey olsa da, almaya değer olduğu riskleri belirleyebilecek kadar aklınızı başınıza toplayın. Tutkunuzu, onunla başa çıkacak donanıma sahip olmayan insanlara harcamayın!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok güçlü.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Neptün ile Mars sizin burcunuzda kavuşuyor. Harekete geçmekte zorlanabilir, gergin hissedebilirsiniz. Hayallerinizden vazgeçmeyin, ancak gerçekleri de görmezden gelmeyin. Akşam saatleri sosyalleşmek için uygun olacak.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız. Onların bazı sırları, sizin için önem taşımasa da, kişisel sorumluluğunuzun güçlü olmasından dolayı, ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>