Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var. Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız.

Dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranız hızla eriyor. Yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime tüketiyorsunuz. İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor.

Çok kişisel bir tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız. Bu tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

19 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyor. Dünden bu yana etkili olan bu enerji,  halledilmesi gereken işlerin yenilikçi bir bakış açısıyla ele almanın  doğru olacağını gösteriyor. Saat 17:08 Ay-Satürn görünümü, daha ciddi projeler, planlamalar yapmak için idealdir. Büyük düşünüyorsanız, o zaman çaba sarf ediniz. Pes etmek yerine, nasıl daha başarılı olurum bunları düşününüz. Gelişime önem veriniz. Saat 22:43-20 Mart saat 19:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Sanatsal faaliyetler, dostça ilişkiler olumlu yürür. Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gıdanıza, diyetinize önem veriniz. Söz verdiğiniz bazı işleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Ulaşım, haberleşme veya başka sebeplerle çıkabilecek terslikleri göz önüne almalı, güvenliğinize özel önem vermeli, yabancı ortamlarda bulunmanız gerektiğinde iki misli dikkatli olmalısınız. Eğer ilk kez bir görüşme yapılacaksa, başvuruda bulunulacaksa mümkünse erteleyelim. Eğer olmuyorsa, dikkatlice konuşalım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

19 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Merkür'ün burcunuzda ilerlemesi, isteklerinizin genişlemesine neden oluyor. . Enerjinizi farklı konulara kaydırmak isteyeceksiniz. Bugün bazı dostlarınıza maddesel destek sağlayabilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız. Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir. Gereksiz risklerden uzak durmalı, sağlığınızı, paranızı veya sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın olumlu açıları dışa dönük, enerjik, sosyal ve kendimize güvenimizin tam olacağı bir güne işaret ediyor. İşler istendiği gibi ilerleyebilir, eğlenceli planlar yapabiliriz veya bazı kişilerin vereceği tavsiyeler sayesinde olumlu ve kalıcı adımlarımız söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde sürprizler veya ufak tefek hoşluklar gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boş durmamalı ve kendinize bir uğraş yaratmalısınız. Yaratıcı ve eğlenceli konular üzerinde de durabilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşışınıza çıkan özgür ve yaratıcı kişilerden etkilenebilirsiniz ve şimdiye kadar öğrendiklerinizden daha farklı bilgilerin peşinden gidebilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda işlerinizi kolayca toparlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin parasal isteklerine karşı gerçekçiliği elden bırakmayın. Bugün, sömürülmeye yatkınsınız.

19 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Astınız olan kişilere karşı hizmet ortamınızda biraz kibirli olmanız mümkündür. Oysa oldukça cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Yönetim gücünüzü olumlu yönde kullanmak size bağlıdır. Parasal krizlerinizin düze çıkarılmasıyla ilgili kariyer alanınızda otorite sahibi bir kişiden destek ve tavsiye almanız mümkündür. Genel olarak ise; Ay bugün saat 23:43′te boşluk etkisine girene kadar tüm gün Aslan burcunda olacak. Günün bir diğer astrolojik görünümü ise Jüpiter ve Satürn arasındaki açı olacaktır. Sizin için artık monoton olmuş, tadı kaçmış, size mutluluk vermeyen ve size yarardan çok zarar getiren bir takım durumlar veya yürümeyen ilişki kalıpları varsa hem daha gerçekçi ve ciddi bir tavırla konunun üzerine gidebilirsiniz hem de isterseniz bu kişi ya da durumla aranıza mesafe koyabilirsiniz. İş veya özel hayatla ilgili size akılcı tavsiyelerde bulunacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde genişlemek için bir takım sınırlamalar yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayatınıza olumlu yansımaları olacak fırsatların geciktiğini ve işlerin çaba ile ilerlediğini görebilirsiniz. Durumunuzun gerçekçi bir analizini yapmak, gerçekleri olduğu gibi kabul etmekten kaçınmamak akıllıca olur. Yeni bir işe geçmekle ilgili düşünceleriniz olabilir veya var olan işinizde sorumluluklarınız artar. Gece 23:43′e kadar önemli konuları halletmiş, ilişki sorunlarını çözmüş veya söylemek istediklerinizi söyleme işini bitirmiş olun bu saatten sonra Külkedisi’nin mutfağına dönme zamanı gelmiş demektir. Bu önemli fırsatı yakalamışken bırakmamalısınız.

19 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün ve yaratıcılığınızın sınır tanımayacağı bir günde olabilirsiniz. Bu sizi, normal şartlarda hayalci davranma riskine sokacaksa da, bugün, güçlenen sezgilerinizin yol göstermesi sayesinde, doğru ve oldukça etkin hamleler yapabilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>