Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Krizleri Fırsata Çeviriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda şansın yaver gidebilir. Beklemediğin bir yerden bir haber alabilir veya aşka dair daha güzel iletişimlere dahil olabilirsin. Aşkın seni mutlu etme ihtimali çok yüksek!

İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası.

Planlarının ufak da olsa harekete geçtiğini görmek seni mutlu etmek için yeterli olabilir bugün. Bu durum seni başkafikirleri hakkında da cesaretlendirebilir. Yeni fikirlere açık olmak bu aralar daha iyi olabilir.

Bugün zihinsel olarak yorgun hissedebilirsin. Bulunduğun ortamların seni zihnen daha fazla yormamasına izin vermemelisin. Kontrol edemediğin olayları akışına bırakmak sağlığın için de iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başarı dolu bir gün seni bekliyor! Azim ve kararlılık seni çok daha iyi şeylere ulaştırabilecek. Sorumlulukların eskisine göre artsa da gereken desteği alabileceksin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıvrak zekân ve pratik çözümlerin ile problemlerin önüne geçiyorsun. Krizleri fırsata ve kendi lehine çevirmen konusunda oldukça başarılısın. Kendin için neler yapman gerektiğine kafa yoruyorsun. Eğer eğitimine devam ediyorsan, farklı donanımlar kazanmak için araştırmalar yapabilirsin. Yakın akrabalarınla ilgili alacağın haberler seni şaşırtabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle iletişimsel sorunlarınız nedeniyle anlaşmazlıklar içerisine girebilirsiniz. İçselleştirmeden önce ifade etmeyi denemelisiniz. Bugün yöneticinizle parasal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Kendinizi güvenli alanlara almak isteyeceksiniz. Yurtdışı planlarınız varsa bugün evraklarınızı tamamlayabilirsiniz.  

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular ön plana çıkabilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız ve detaylarla uğraşmanız gerekebilir. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizin dekorasyonunu uzun zamandır değiştirmediyseniz, bugünlerde değişiklik ihtiyacı duymaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızdan ilham alın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı hedeflerinizle uyumlu hale getirmek bugün mümkün. Bununla birlikte, insanlarla bu konuda onların anlamalarını sağlayacak şekilde konuşamayabilirsiniz. İleriye dönük en iyi yolunuza bağlı kaldığınız sürece, çok kısa sürede somut sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hâlâ başkalarını ikna etmek istiyorsanız, eylemlerinizin kelimelerden daha yüksek sesle konuştuğunu unutmayın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuzyerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. İşlerinizle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Dengeniz bozulabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınız hareketli olabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, keyifli ortamlarda zaman geçirebilirsiniz. Parlak fikirlerinizi çevrenizdeki kişilere anlatarak onlara ilham verebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>