Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fit Görünüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizle konuşurken ekstra stratejik olmanız gerekebilir. Örneğin, size kilo alıp almadığını sorarsa sakın evet demeyin! Sevildiğini ve güvende hissetmek için neler duymak istediğini düşünün. Dobra ve sert olmamaya dikkat edin çünkü bazı duygularını incitebilirsiniz!

Bir otorite figürünün işiniz veya araştırmanız için sizi ödüllendireceği gün yakında gelecek. Ancak o zaman kendinizin toplum tarafından enayi yerine konmaya izin verdiğinizi anlayacaksınız. Aksine inandığınız kadarıyla, toplum sizi engellemeye ya da sizi kim olduğunuzdan alıkoymaya çalışmıyor, ancak öncülerin bazı sonuçlar ortaya koyana kadar tanınmıyor olduğu da doğru.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Fiziksel olarak fazlasıyla enerjik hissediyorsun. Eşyalarını ayıklamak, kullanmadıklarını atmak için güzel bir gün. Dahası, bisiklet veya yürüyüş gibi aktivitelerden de keyif alabilirsin. Ya da oturup ulaşmak istediğin hedeflere bir göz atabilirsin. Hayatının şu anında, olmak istediğin yerde misin? Değişiklikler yapılmalı mı? Hem fiziksel hem zihinsel egzersizler seni bekliyor.Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun ve hareketli bir gündem içerisinde olabilirsiniz. Fikirleriniz, tepkileriniz ve sözleriniz daha net olabilir. Abartılı düşüncelerden ve sabırsızlıktan kaçınmalı, kazalara karşı temkinli olmalısınız. Eşya ve para kayıplarına karşı dikkat.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaza şimdiden hazırlık yapmak için diyet planları yapmaya başlıyorsun. Yanı sıra spor yapmak için de program oluşturmak üzere adım atabilirsin. Yalnız bir Balık burcuysan, yeni tanışacağın birinden çok hoşlanabilirsin. Yakın çevren ile bunu paylaşmak isteyeceksin. Akşamüzeri kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızda olan iletişiminizde rahatsız olduğunuz bazı davranışları sorgulayacağınız bir gündesiniz. Objektif olmaya çalışırsanız doğruyu yanlışı ayırt etmeniz daha kolay olacaktır. Sabırlı olmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Gün içinde sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş değişikliği sürecinde iseniz bu süreci erteleyin. Seyahat için uygun bir zaman olmamakla beraber ev içerisinde de alacağınız haberler stresinizi arttırabilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük çaplı birsorununu büyütmemeye çalışın. Bunun nasıl çözüleceğini derinlerde bir yerde içten içe biliyor olmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal açıdan coşkularınız ve yaratıcılığınız  yine ön planda. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacaksınız. Eski dostlarınız  gündemde olacak.

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partnerinize karşı hâlâ bir şeyler hissediyorsunuz. İş yerinizde yapmış olduğunuz bir toplantı sonrasında kendinizi sorgulamaya başladınız. Hayatı yaşayabilmenin en güzel ve en kolay yolu bol bol gülmektir.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. İşinizde aceleci davranmaktan, ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gün. Gün içerisindearkadaşlarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 29" R
Ay
Başak
07° 48' 09"
Merkür
Koç
17° 36' 16"
Venüs
Koç
17° 23' 20"
Mars
Balık
21° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 23"
Satürn
Balık
15° 32' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 42"
Neptün
Balık
28° 33' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 24"
Lilith
Başak
22° 06' 47"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>