Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Daha çok Dinlenmek İstediğin Bir Gün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranda daha derin muhabbetler olabilir bugün. Aranızdaki uyumun giderek arttığını hissedebilirsiniz. Sizin için önem taşıyan konulara odaklanmak bugün daha rahat olabilir senin için.

Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor.

Kendin için masraflar yapmayı bir süredir erteliyorsan bugün senin için iyi bir gün olacak. Parasal konularda kendi isteklerine öncelik verebilecek ve istediğin şeylere para harcayabileceksin bugün.

Keyfini yerine getirecek ufak tefek aktiviteleri hayatına daha fazla sokman, stresten uzak kalmana yarayacak. Ayrıca bugün nasıl oturup kalktığına da dikkat etmen gerekebilir. Kaslarında tutulma veya gerginlikler olmaması için dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün düşüncelerinin objektif olmasına dikkat etmen gerekecek. Bazı kararları duygusallıkla alman daha sonra pişman olmana sebep olabilir. Bugün dikkatle düşünmeli ve iki kere düşünmeden hareket etmemelisin.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün cümleleri her zamankinden daha dikkatli bir şekilde dinlemelisiniz.  Zihniniz her zamanki kadar keskin olmayabilir. Dikkatli olmazsanız, yanlış yola sapabilir ve her şeye yeniden başlamak zorunda kalabilirsiniz. Soru sormak için utangaç olmayın. Gereksiz bir hata yapmaktansa soru sormak her zaman daha iyidir. Yavaş ve metodik bir şekilde ilerleyin ve günü atlamaya çalışın.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Azimli, hedefine odaklanan Balık burçları bugün sevginin değerini hissedecekler. Eğer sorumluluk hissettiğin bir ilişkin varsa yarım kalan ifadeleri bugün gerçekleştirebilirsin. Arada kaldığın birkonusu için hiç tahmin etmediğin bir yerden destek gelebilir. Verilen sözlerin tutulduğu bir gün olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nostaljik ürünlere ve işlere olan merakınızı ileriye taşıyabilirsiniz. Sizi acıtan konuların içinden bir mutluluk, bir gülme sebebi çıkardığınızda hayatın daha yaşanılır yanlarını keşfedebilirsiniz.  

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ele almanız gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İşlerinizde artış olabilir. Hızlı kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak için disiplinle olaylara dahil olmalısınız. Ne istediğinizi bilmeniz ve kısa vadelere bölerek hareket etmeniz oldukça önemli.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek senin için daha mümkün olacak. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için daha heyecanlı olmalısın. Ne kadar çok şey öğrenirsen hayattan o kadar fazla zevk alacaksın. Yeni aktiviteler içinde yer almaktan korkmamalısın.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam olarak ne olduğunu bilmediğiniz bir şey bugün hala sorunlara neden olabilir. Bir durumda ne yapacağınız hakkında anlayış veya bilgi eksikliği sizin hatanız olmayabilir ancak bu sizin sorunun haline gelebilir! Bu anlaşmazlığı çözmek için elinizden geleni yaptığınızda bunun takdir edileceksiniz. Elinizde olmayan şeyler için üzülmeyi bırakın ve ilerlemeye bakın. Bir süredir bu probleme takılıp kaldınız ve etrafınızda neler olduğunu fark etmiyorsunuz. Hayatınızdaki önemli biri sessiz bir şekilde büyük bir sorunla uğraşıyor olabilir ve siz ona ulaşmadığınız sürece bir yardım talebinde bulunmayabilir. Odağınızı onlara çevirmenin vakti geldi.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, okültizm konuları gündeminize gelebilir. Ani vergi, borçlar karşınıza çıkabilir. Ödemelerinizi bence 5 Mayıs tutulması gelmeden düzene sokmalısınız. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 42" R
Ay
Yay
13° 10' 38"
Merkür
Koç
16° 04' 57"
Venüs
Koç
27° 04' 20"
Mars
Balık
27° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 55"
Satürn
Balık
16° 17' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 57"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 40"
Lilith
Başak
22° 59' 03"
True Node
Koç
15° 30' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>