Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özgürlüğüne Düşkünsün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla gelecek planları hakkında konuşmak isteyebilirsin bugün. Böyle konuşmalar seni gerse de bir şekilde yapmak zorunda kalabilirsin daha doğrusu. Kendine güvenip akıllıca ve açık gönüllülükle konuşmak bu ilişkide önem kazanacak.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

İş konusunda yaptığın planların karşılığını almaya başlayabilirsin bugün. Maddi gücünün artması seni savurganlığa yöneltmemeli amaç Geleceği de düşünüp tasarruf yapmak bugün daha iyi olabilir.

Sağlığın konusunda sebat etmelisin. Egzersiz ve çalışma konusunda daha fazla çaba göstermek isteyebilirsin. Sağlıklı alışkanlıklara devam etmek konusunda istikrarlı davranman daha doğru olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirmen gereken işler için kendini biraz baskı altında hissetmen olası bugün. Bununla başa çıkmak için gün içinde ufak molalar vererek enerjini toplamaya odaklanabilirsin. Her şeyi hemen halletmek yerine zamanı iyi ayarlaman gerekebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün lehinize çevrilebilecek bir şey görür veya duyarsanız, hızlı ve kararlı davranmalısınız. Bazı işaretlerle karşılaştırıldığında acımasız olmayabilirsiniz. Ancak durum gerektiriyorsa nasıl acımasız olunacağını biliyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Balık burcuysan çalışanlarının sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Onlarıkonusunda motive edeceksin. Kişisel özgürlüğünün zedelenmesine izin vermezken, çevrendeki kişileri de net bir şekilde uyaracaksın. Çocuk sahibi olan bir Balık burcuysan, çocukların ile vakit geçirmek isteyebilirsin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmemesi için yoğun çaba sarf ettiğiniz düşüncelerinizi özgür bırakıyorsunuz. Yüklerinizden kurtulmak sizlere iyi gelecektir.Bugün alacağınız ya da yapacağınız tekliflere karşı acele hareket etmeyin.Evinizde arızalanan eşyalarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir.Evinizin eksiklikleri ile ilgilenin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça planlar yapabilir, aksiyon alabilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Seyahat için uygun bir zaman olmamakla beraber ev içerisinde de alacağınız haberler stresinizi arttırabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Balık, karşıt burcunuz Balık. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük sorunlar bugün sıkça karşınıza çıkabilir ve rahatsız edici olsalar da onları büyümeden gözlemlemek oldukça işe yarar. Yaratıcılığınızı veya benzersizliğinizi ifade etmek için motive olursunuz. Son derece ikna edici olsanız da duygularınız o kadar güçlüdür ki, ister mutluluk, ister huzursuzluk ya da cesaret kırılması olsun, her şeyi aşırı uçlarda hissedebilirsiniz. Günlük hayatınıza renk, yetenek ve hayal gücü katacak değişiklikler yapmanın yollarını düşünün.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Jüpiter ile Merkür arasında pozitif etkileşim var. Sosyal yaşamınız hareketli olabilir, girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 57" R
Ay
Oğlak
07° 23' 03"
Merkür
Koç
16° 27' 32"
Venüs
Koç
29° 21' 35"
Mars
Balık
28° 41' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 01"
Lilith
Başak
23° 11' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:03

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>