Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Bakıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün etrafınızdakilere özel bir ilgi gösterin. İnsanlara sizin için ne ifade ettiklerini hatırlatın. Heyecan ve macera için istekli çocuksu bir tutum benimseyin. Bu, böyle bir günde ihtiyacınız olan şey. Dışarıda hava nasıl olursa olsun, güneşin ruhunuzda parlamasına izin verin. İçinizdeki ateşi körükleyecek çok fazla şey olduğunu göreceksiniz. Öyleyse dışarı çıkın ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapın.

Bugün her türlü iletişim için iyi bir gün. Eğer birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bugün o dikkati çekebilmeniz gerekir. İnsanlara sesli posta veya e-posta gönderdiyseniz, bugün iade edilebilir. Telefonunuz sürekli çalabilir, ancak en azından insanlarla konuşma şansınız olacak! İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla yoğun olarak konuştuğunuz bir gün olacak.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Bitkin hissediyor olabilirsin. Hayatının bir listesini çıkarmak için uygun zaman. Bir süredir sana acı veren bir insanla ilgili bazı haberler almış olabilirsin. Şu anda bu ilişkinin desteği ve varlığı sana iyi gelebilir ve bir şekilde enerjini yenilemene imkan sağlayabilir. Kendine iyi baktığına ve davrandığına emin olmalısın...Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün unutulan ödemeler önünüze gelebilir. Ruh haliniz ve motivasyonunuz gün içinde değişebilir. Fedakar ve verici olabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki fikirleri uygularken hep tereddüt içerisindesin. Düşünmen gerekenden çok daha fazla konuyu düşünüp, kafana takıyorsun. Evli bir Balık burcuysan, eşinin sağlık sorunları üzerine yoğunlaşabilirsin. Fiziksel görünüşüne dikkat etme isteğin artarken çeşitli spor salonlarını araştırmaya başlıyorsun.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güveninizi kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Başarısız olduğunuz konularda aldığınız aşırı tepkiler motivasyonunuzu düşürse de siz hatalarınızdan ders çıkarmayı denemelisiniz. Yeni bir kazanç ve yeni birsizi büyütecektir. Hedeflerinizi doğru belirleyin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Bütçeleme yapmak ve kendiniz için yeni yatırım paketleri hazırlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak ve işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizde karar alma sürecini ötelemeniz daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacak. Kendinizi verimli halinizle görebilmek için dinlenmenizde fayda var.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimsenin duygularını incitmediğinizden ve bunu asla yapmak istemediğinizden emin olmalısınız. Bugün içinizdeki kıskanç taraf ortaya çıkmak isteyebilir. Dikkatli olun.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var ve kendinizi doğru ifade etmenin yollarını buluyorsunuz. 

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte ruhsal, manevi konulara daha çok odaklanacağınız bir aylık bir dönem başlıyor. Olaylar kontrolünüz dışında ilerlerken bu bir aylık dönemde akışta kalmak sizi motive edebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki günlerde aşk hayatınız ile ilgili süper gelişmeler olacak. Gelecekte maddi açıdan sıkıntı çekmemek için, birikim yapmaya başlamanızda fayda var. Bugün kendinizi sinirli ve depresif hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hüsranla biten ilişkileriniz sizi duygusal anlamda ürkek biri yapmış, gereksiz korkular barındırıyorsunuz. Cesaretli olmak ve şansınızı zorlamak için uygun bir dönem! Mesleki konularda nazik ve şefkatli olmaya çalışın. Gerek üstlerinizle ilişkilerinizde, gerekse çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Fikirlerinizle ve yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var!

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 30" R
Ay
Akrep
02° 32' 04" R
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
23° 03' 28"
Mars
Balık
24° 44' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 42"
Satürn
Balık
15° 59' 09"
Uranüs
Boğa
21° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 26"
Lilith
Başak
22° 37' 22"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>