Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

İlişkin konusunda son kararları veren insan olmak seni gereğinden fazla yorabilir bugün. Sevdiğinle daha yapıcı muhabbetler içine girerek karşı tarafın düşüncelerine önem vermen gerekebilir. Kararları beraber alıp sorumlulukları paylaşmak senin için çok daha iyi olacak.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Uzun zamandır üzerinde kafa yorduğun ve emeklerini yoğunlaştırdığın planlarının sonuç vermeye başladığını görebilirsin bugün. Aynı kararlılıkla çalışmaya devam edersen girişimlerinin maddi sonuçlarından çok daha fazla mutluluk duyabilirsin.

Bugün daha sağlıklı bir ruh haline girmek adına kendi ihtiyaçlarını dinlemek isteyebilirsin. Kendini ödüllendirmek, belki de biraz şımartmak da sana iyi gelebilir. Abartmadan keyifli şeylere odaklanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının seninle ilgili beklentileri çok dinlememen gerekebilir bugün. Sana yüklenen görevleri her ne kadar başarıyla bitirsen de artık kendi ihtiyaçlarına kulak vermek gerekiyor. Bugün önceliklerini dikkatlice seçmelisin.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu küçük bir fikir ayrılığı kontrolden çıkabilir, bu yüzden söylediklerinize dikkat edin ve sevdiklerinizin bile duygusallaşmak için bahaneler aradığını varsayarak hareket edin. Herhangi bir konuda tartışmak tam bir zaman ve enerji kaybıdır.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından ve soru işaretlerinden kurtulmak isteyeceğin bir gün olabilir. Tavırlarının net ve eleştirel olması çevrenin pek hoşuna gitmeyebilir. Cumartesi gününü değerlendirmekten başka bir şey düşünmeyeceksin. Kariyerin ile ilgili gelişmeler hafta sonu olsa da karşına gelebilir. Yeniliklere açık olmalısın.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kurmakla ilgili fikirlerinize odaklanabilir, gerekli görüşmeleri bugün gerçekleştirebilirsiniz. Günüyerine kendinize, değerlerinize ayırdığınızı düşündüğünüzde projelerinizi daha etkili bir şekilde sunabilirsiniz. 

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya özen gösterin. Başkalarının düşüncelerinden gereksiz yere fazlası ile etkilenebilirsiniz.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde sizler kendinizi çalışarak ya da bir şeylerle uğraşarak terapi edebildiğiniz içinya da uğraşıları çoğu kişiden iyi başarabiliyorsunuz.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

21 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun bir dönem daha fazla huzur, rahatlık, sessizlik ve aşinalık ihtiyacına yol açıyor. Köklerinizle yeniden bağlantı kurmak, içsel güveninizi geliştirmek ve aile hayatınızın sorumluluğunu almak için önemlidir. Evinizi iyileştirmek ve güvenlik, emniyet ve rahatlık duyguları ön planda olabilir. Aileniz ve sevdikleriniz sizi başarılı olmaya, inşa etmeye ve organize etmeye motive edebilir.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konumunuz yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir; aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Okumak, meditasyon, yoga gibi çalışmalar sizi rahatlatabilir. Bu sırada evinizle ilgili bazı konular gündeminizdeyse bunları da düşünüp bazı kararlar alabilirsiniz.

21 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cesaret isteyen işlere yatkın değilsiniz. Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İçsel sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel olabilir fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Bugün, fikirleriniz ifade ederken bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.

21 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 12" R
Ay
Akrep
28° 16' 52"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 33"
Mars
Balık
26° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 10' 52"
Uranüs
Boğa
22° 05' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 38"
Lilith
Başak
22° 51' 14"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>