Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Karşına Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konusunda sahip olduklarını sorgulayabilir ve kendin için en iyisini arayabilirsin bugün. Aklındaki insanın senin için uygun biri olmadığını bile düşünebilirsin. Ya da sevgilin varsa ilişkini gözden geçirmek istemen olası. Bir şeyleri detaylıca düşünebilirsin kısacası.

Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor. Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız.

Maddi konularda şanslı gününde olabilirsin. Yaptığın yatırımların işe yarıyor olması seni ilerisi için cesaretlendirebilir. Bugün parasal konuları o kadar da zorlamaman olası.

Günlük egzersiz programını aksatmaman gerekebilir. Fiziksel egzersiz zihinsel olarak da yenilenip canlanmana yardımcı olacak çünkü. Kan dolaşımına dikkat etmek, enerjini daha da üst seviyelere çıkarıp sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hafta için planlar yapmak, odaklanacağın işlere bir öncelik sırası vermek bugün seni daha memnun edebilir. Kaygılardan uzaklaşmak için önümüzdeki hafta neler yapacağını bilmen gerekebilir. Bunun için planlamalara odaklanman iyi sonuçlanacak.

22 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu sabah enerjisel olarak kendinizi yorgun ve mutsuz hissedebilirsiniz. Özellikle gün içinde planladığınız programlara yetişmek ya da bir şeyler yapmak için kendinizde motivasyon bulamıyorsanız kendinizi suçlamayın. Gün içinde iletişim kanallarından doğan problemleri aşabilmek için kendinizi ifade etme şeklinize dikkat edin.

22 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurmakta güçlük çekeceğin bir gün olabilir. Çevrende bazı kişilerin arkandan çevirdiği birtakım işler olduğunu öğrenebilirsin. Yakın geçmişindeki olayların gündeme gelmesi, bir anda moralini bozabilir. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinden son günlerde onu ihmal ettiğine dair mesajlar alabilirsin.

22 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin muhasebesini yapabilirsiniz. Vizyonunuzu ve değerlerinizi desteklemeyen, sizi ilerletmeyen insanlarla aranızdaki sınırı değiştiriyorsunuz. Bu durumun sizi üzmediğini, kurtulmuş ve anlaşılmış olduğunuzu hissettiğinizde göreceksiniz. 

22 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Satürn’ün yan yana gelmesi bazı hassasiyetler ve şanssızlıklara işaret edebilir. Akşam saatlerinde Ay burcunuza ilerleyerek size daha canlı adımlar getirmekte.

22 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden istediğiniz ama yapamadığınız bazı şeyleri bugünlerde tekrar gündeme getirebilir ve başarılarınızla övünme fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

22 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen bir meseleyi veya bir aile sorununu anlamlandırmak için harika bir konumdasınız ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmak tatmin edici olabilir. Nazik keşif bugün iyi bir fikirdir, çünkü konuşmalarınız veya düşünceleriniz yoluyla ortaya çıkan fikirler ve anmalar önemli olabilir ve daha iyi bir gelecek için yeni planlara yol açabilir. Yine de bir şeye söz vermek yerine gözlemlemek, not almak ve ilham vermek en iyisidir.

22 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için, sorunlar sizin hatanız yüzünden büyüyecektir.

22 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

22 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Okumak, meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapmak sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde Ay burcunuza geçiyor. Enerjiniz artabilir ancak zihinsel olarak gergin hissedebilirsiniz.

22 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı farklı yaşamaktan yanasınız. Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Hisleriniz doruk noktasını yaşarken bile, arada gelişen olumsuz olayları düzeltme konusunda beceriniz ortaya koyabiliyorsunuz. Karşıt fikirlere karşı kendinizi savunmalısınız.

22 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 50" R
Ay
Terazi
28° 39' 23" R
Merkür
Koç
16° 08' 59"
Venüs
Koç
22° 39' 50"
Mars
Balık
24° 30' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 17"
Satürn
Balık
15° 57' 20"
Uranüs
Boğa
21° 57' 54"
Neptün
Balık
28° 41' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 20"
Lilith
Başak
22° 35' 15"
True Node
Koç
15° 38' 51"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>