Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkilerde Güçlüsün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Yakın geçmişteki negatif deneyimlerinin bütün gelecek kararlarını etkilemesine izin vermemelisin. Geçmişi geride bırakarak geleceği özgürce düşünmeye başlaman gerekecek aşk için. Anı yaşamaya çalışmak senin için daha iyi olabilir.

Tüm dikkatinizi bir şeye odaklamaya hazırsınız. Gelecek vaat eden birfırsatı için heyecanlı olabilirsiniz. Bir işe başlıyor ya da yeteneklerinizi müşterilere gösteriyor olabilirsiniz. Kendinizi çok hırslı ve kendinden emin hissedeceksiniz. Mevcut projenizin başarı şansı yüksek, bu yüzden devam edin. Disiplin ve kararlılıkla bu projenin çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sadece enerjinizi yüksek tutacak kadar dinlendiğinizden emin olun.

Gelirini hemen etkileyecekfırsatları hakkında haberler alabilir ve buna şaşırabilirsin bugün. Çalışan ya dasahibi, konumun önemi olmaksızın bu fırsatları değerlendirmek senin için çok iyi sonuçlanabilir. Güzel gelişmelere kendini açabilirsin.

Geçmişe dair kaygı ve gerginlik oluşturan konulardan uzaklaşmak için iyi bir gün olabilir. Kendini negatifliğe kaptırmamak tamamen senin elinde bir mevzu olabilir. Bugün kendini olumlu düşüncelere açman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla bir geziye çıkma gibi bir planın varsa bugün buna daha fazla zaman ayırman olası. Heyecan dolu bir gezi seni ve arkadaşlarını daha da yakınlaştırabilir. İnsanların yanında olmak seni daha da memnun edebilir.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu öğleden sonra, Ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken, öngörülemeyen Uranüs ile yumuşak bir bağlantı kurarken, beklenmedik haberler veya konuşmalar sizi bulabilir. Güneş'in İkizler burcundaki hareketi ve Jüpiter'in arasındaki açı mali durumunuz ve ev hayatınıza bereket getirecek.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde oldukça güçlü olduğun bir gündesin. Gün içerisinde karşılaşacağın kişilerle sağlıklı iletişim kurarak kendine yeni fırsatlar yaratabilirsin. Ev ve yaşam alanına dair bazı konular ön plana gelirken, daha önce fark etmediğin detaylarla karşılaşabilirsin. Haftanın ilk gününde banka ve kredi konularında yaşadığın sıkıntıları gidermeye çalışabilirsin.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Yeni yerler görmek veya yeni bir yerde yaşamakla ilgili düşünceleriniz size bazı bitişler yaptırabilir. Sizi amacınızdan uzaklaştıran her şeyden kurtuluyorsunuz.   

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapmanız gerekebilir. Yeni yolculuklar planlamak size keyif verecektir. Olumlu tavrınız sayesinde işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Hareketli bir gündesiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının yardım ve desteklerini alarak hayatınıza mutlu bir şekilde devam edeceksiniz. Uğrunda emek verdiğiniz her şey meyvesini vererek sizi mutlu hissettirecek.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzu iyileştirme girişimleri kolay olacak gibi görünmüyor, ancak denemelisiniz. Zindeliğiniz, tembellik nedeniyle devre dışı kalabilir. Profesyonel cephede üstlendiğiniz her şeyde mükemmellik sonuçlara ulaşmaya hazırsınız. İyimser ruh haliniz, diğerlerini ev içerisinde de neşeli bir ruh halinde tutacaktır. Aşırı düşünmek ikili ilişkilerde huzurunuzu kaçırabilir.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması kesinlikle mümkün değil. Bugün, sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Gökyüzünün enerjileri oldukça destekleyici. Enerjiniz yükseliyor, motivasyonunuz artıyor, moral depoluyorsunuz. Yeni planlar yapabilir, çok hızlı düşünebilir ve kararlar alabilirsiniz.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sistemli hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Bugün, çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Bir yeniliğe başlamak, sizin için farklı bir değerlendirme sürecinin başlangıcı demektir. Alışkanlıklarınızla yeni oluşumları çok güzel sentezleyebiliyorsunuz. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

23 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 51"
Ay
Akrep
27° 33' 50"
Merkür
Koç
26° 33' 37"
Venüs
Balık
21° 55' 22"
Mars
Balık
05° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 55"
Satürn
Balık
13° 19' 50"
Uranüs
Boğa
20° 40' 25"
Neptün
Balık
27° 49' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 30"
Lilith
Başak
19° 49' 30"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>