Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Açık Sözlü Olacaksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşk konusunda seni daha da tatmin edecek gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğin insanla ilişkini daha da derinleştirmek isteyip daha çok şey paylaşabilirsin bugün. Birbiriniz hakkında daha çok şey öğrenip beraber geçirdiğiniz zamandan daha çok keyif alabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Karşına çıkacakfırsatları hakkında daha açık fikirli düşünmen gerekebilir bugün. Alıştığın şekilde para kazanmanın yanında yeni şeyler denemek istemen olası. Kararları özenle aldığın sürece bir şeyler yoluna girebilir.

Kendine zaman ayırmak, negatif etkilerle arana mesafe koymak en iyisi bugün. Enerjini daha verimli değerlendirmen gerekecek. Dikkatini kendini yenilemeye harcamak sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendini huzursuz hissediyorsan bunun sebebi içinde biriken fazla enerji olabilir. Bu fazla enerjiyi iyi kanalize etmek için daha fazla egzersize odaklanabilir, ufak yürüyüşlere çıkabilirsin bugün. Boş boş oturmamak en iyisi.

24 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün para konusunda ekstra özen gösterin, çünkü karşılayamayacağınız bir çılgınlığa gitmek üzeresiniz. Harcama, harcama, harcama dürtüsüne her sahip olduğunuzda, buna özdenetim ve sağduyu kombinasyonuyla karşılık vermelisiniz. Bunu yapabilirsin! Cebindeki paraya dikkat et!

24 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur tavırlar yaşantına karşı daha olumlu bir bakış açıda olmana ön ayak oluyor. Kendini motive hissetmen sayesinde üzerindeki olumsuz düşüncelerden de kurtulacaksın. Eğer İlişkisi olan bir Balık burcuysan, geçmiş hataların benzerini yaşama korkusu, ilişkinin önüne geçebilir. Durumu partnerinle konuşman gerekebilir.

24 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hisleriniz ve adımlarınız uyum içinde olabilir. Bugün bunun için gereken cesarete sahipsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıklarına değil onların yerine koyacağınız yeni hayallere odaklanmalısınız. Çalışma ortamınızda gözler üzerinizde olabilir, durmayın. Bu etki size yeni teklifler getirebilir.   

24 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir ve bu konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Arayış içinde olduğunuz konular gündeme gelebilir. Kendinizi hayalperest hissettiğiniz zamanlar olacaktır. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Zihinsel yönde açık bir gündesiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz zamanlar var.

24 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda yapabilirlikleriniz sizi bir üst noktaya çıkartabilir. Aşk ve sevgi gibi konularda şifalandırmaya gideceğiniz bir gün olabilir.

24 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir girişimin önderi olmaya karar verebilirsiniz. Bir sosyal sorumluluk vakfına üyeyseniz, bağış toplama kampanyalarının yönetimini ele almak isteyebilirsiniz. İnsanlarda bağış toplayabilir ve diğer gönüllülerin yapacağı işleri organize edebilirsiniz. Değerli bir projede yönetici olmak hoşunuza gidebilir. Yönetim kabiliyetinizi olumlu bir biçimde kullanabileceğiniz yöntemler geliştirin. Diğer insanlarla paylaşabileceğiniz pek çok yeteneğiniz var.

24 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğerlerinin sizi son derece yetkin ve benzersiz bir şekilde özel gördüğü gibi, karakterinizin gücünü göstermeniz bugün sizin için fırsatlar yaratabilir. Enerjiniz takdir ediliyor! Bugün bir arkadaşınızın yardımına koşmanız mümkün. Takviminizde önemli randevuları ve işleri işaretlerken esnek ve dikkatli olun, en iyi sonuçları almak için ileride bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

24 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün. Koşulların sizden yana oluşu, bazı engellerin ortadan kalkmasıyla açıklık kazanıyor.

24 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen çevrenizdekilerden çok farklı özelliklere sahip olduğunuzu fark edip çekingenlik ediyorsunuz. Oysa farklılıklarınızı ortaya çıkarmak, sizi zenginleştirir ve özgüveninizi artırır. Bugün kendinize izin verin ve sizi farklı yapan yönlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

24 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Hayattan ne istediğinize odaklanıp, yeni kararlar alabilirsiniz. Bunları uygulayacak motivasyonunuz da yüksek, günü değerlendirin. Spiritüel çalışmalar için de güzel bir gün.

24 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

24 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>