Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorunların Önüne Geçeceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin insanla ufak anlaşmazlıklar yaşaman olası Konuşmalarını kendinden emin şekilde yaptığın sürece anlaşmazlıkların uzun sürmemesi de olası tabii. Makul kalmak senin için uzun vadede daha faydalı olabilir.

İş konusunda tartıştığınız birisi, hatasını anladı, şimdi pişmanlık içinde. Bugün sizi arayabilir. Sizin de bu tartışmayı uzatmaya niyetiniz yok.

Para konusunda kendi kendine yetmeye başlayabilirsin bugün. Başkasına olan bağlılığın azaldıkça maddi özgürlüğün tadını çıkarabilir ve ileriye daha pozitif odaklanabilirsin. Kendi kararlarını alman iyi olacak.

Bugün kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin biraz. Fiziksel olarak hareketli olmasan da bol su içmeyi, şekeri azaltmayı ihmal etmemen iyi olabilir. Kendini fiziksel olarak çok zorlamaman genel olarak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni harekete geçmekten alıkoyan şeyleri hayatından çıkarmak isteyebilirsin bugün. Hedeflerinin peşinde kendinden emin şekilde gitmek önceliğin olabilir. Negatiflikten sıyrılmak için iyi bir gün bugün.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birinin ikna gücü bugün tehlikeli bir şekilde baştan çıkarıcı olacaktır, ancak iletişim gezegeni Merkür gerileme evrelerinden birini yaşarken, onların kelimelerle sizi yanlış bir güvenlik duygusuna sokmasına izin vermemelisiniz. Zihinsel korumanızı yüksek tutun.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, burcundan çıkıp, Zodyak Kuşağının ilk burcuna taşınıyor. Yoğun bir güne adım atarken, tarzında da değişiklik yapacaksın. Maddi konular gündemine gelirken, borçlar ve alacaklar gibi konularla uğraşabilirsin. İlişkilerinde karşı tarafı daha iyi anlaman ile olası sorunların önüne geçeceksin.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışkanlıklarınızı ve yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Daha dingin ve sonuç odaklı bir düzen kurabilirsiniz. Bunun için zihninizin de durulmasına ihtiyacınız var. Yüzme ya da sahil kenarı yürüyüşü bugün için ideal bir aktivite olabilir. Kendinize ilham oluyorsunuz.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni yatırımlara yönelmek isteyebilir, parasal durumunuzla ilgili risk almaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Daha sonra bütçenizi zora sokacak aşırı harcamalardan kaçınmanız sizin için yararlı olabilir.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seyahat etmeniz ve tatile gitmeniz için uygun zamanlardasınız. İş kararlarınızı ilerleyen günlere atmanız faydalı olacaktır.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçeklik algınıza biraz hayalgücü çeşnisi katın. Bir adım geri çekilip biraz dinlenin. Meditasyon yapmaya ve zihninizi günlük endişelerden arındırmaya biraz zaman ayırın. Sakinleştirici ve rahatlatıcı şeyler yapmak bugünü değerlendirmenin en doğru yolu olacaktır. Arkadaşlarınızla uzun yürüyüşlere çıkın ve en alışılmadık konularda derin sohbetler edin. Kendinize hayal kurmak için zaman ve alan tanıyın.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mutlu olmak için daha fazlasına ihtiyacınız olduğu hissine kapılmak yerine, basit zevkleri ve rahatlıkları takdir etmek mümkün. Mali işlerinizi düzene sokmak hayatınızın birçok farklı alanını olumlu yönde etkileyebilir. Aşk meseleleri de esas olarak pratik düşüncelerden etkilenmektedir. Tutku size yeterli gelmiyor daha fazla istikrar ve rahatlık arıyorsunuz..

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliğine girdiğiniz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili olarak gökyüzü oldukça destekleyici. Oldukça güzel bir akışa geçebilirsiniz, yeni gelir kaynakları ya da kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Ancak aynı hızda harcamalar da yapabilirsiniz.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.

25 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>