Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mücadelen Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün havada büyük bir şüphe hakim olacak. Kendiniz için belirlediğiniz kariyer hedeflerine ulaşabilecek misiniz? Yaptığınıziçin yaratıldığınıza emin misin? Size en uygunnasıl olmalı? En yakınlarınız sizi sevmeye devam edecek mi? Kendinize güvenin! Aksi takdirde, tüm günü kendinizden şüphe duyarak geçirirsiniz!

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Sen ve arkadaşların anlık kararlar alıp maceracı şeyler yapabilirsin; şehir dışında bir yürüyüş gibi. Evet bu keyifli olabilir. Fakat hiç olmazsa aranızdan birinin iyi bildiği bir yere gidin. Aksi takdirde kaybolabilir veya yanlış bir zamanda yollara düşüp yoğun trafikle boğuşabilirsiniz. Ayrıca yakınlarınıza da nereye gittiğinize dair bilgi verin.Egon son zamanlarda oldukça kuvvetli gibi ve özgüven patlaması yaşıyor olabilirsin. Bugün birdenbire agresif ve dikkafalı, senin görüşlerinle uyuşmayan fikirlere sahip biri karşına çıkabilir ve bu egon tehdit altında kalabilir. Bugün insanlarla uğraşmak sana çok zor gelecek gibi duruyor; belki genel olarak kafalarının karışık olması yüzündendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

26 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne başlarken yepyeni fikirler, yeni bakış açıları içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ruh haliniz alacağınız kararları ve söylemlerinizi doğrudan etkileyebilir. İlerleyen saatlerle birlikte kalbinizden geçen bir durum karşınıza gelebilir.

26 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci tarafını ortaya koyduğun bir gündesin. Güne oldukça olumlu duygularla başlayacak ve yakınlarının da neşeli bir havaya bürünmesini sağlayacaksın. Maddi kazançlarının hesabını yapmak ve geleceğini yeniden planlamak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığında olan bir Balık burcuysan, organizasyon işleri ve koşturmacalar yorgunluğunu artırabilir. Yakın çevrenden destek almak isteyebilirsin.

26 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde konuşurken geçmişte size söylenen sözlerden bahsedeceksiniz. Yaptığınız konuşmalar sonucunda utanma duygularını kaybetmeyen kişilerin yüzleri kızaracaktır. Siz haklı olduğunuz davayı anlatmaktan asla vazgeçmeyin.  

26 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki koşullarda etki altında kalacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişilerle iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Bazı konuları bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Kabullenmek işlerinizi kolaylaştırabilir. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Sizi yoran koşullar meydana gelebilir.

26 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda çok fazla hevesiniz olmamakla beraber disiplininizi bir kez daha ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne eğlenceli bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz, ancak giderek daha fazla ayrıntılara dikkat etmeye ve sorumluluklarınızı öncelemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca bugün, insanlar söylediklerinizi normalden daha fazla duyuyor. Zihinsel olarak daha büyük hedeflerinize, yaşam yolunuza, kariyerinize veya emellerinize odaklanmaya daha yatkınsınız. Yaşam planı veya kariyer kararları verme konumunda olabilirsiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Çünkü hassas yapınız gereği, beklentileriniz gerçekleşmediği zaman çok üzülüyorsunuz.

26 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

26 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Olumsuz durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Her şeyden önce kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor.

26 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

26 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 48" R
Ay
Başak
23° 46' 44"
Merkür
Koç
16° 59' 23"
Venüs
Koç
19° 03' 33"
Mars
Balık
22° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 58"
Satürn
Balık
15° 40' 25"
Uranüs
Boğa
21° 48' 10"
Neptün
Balık
28° 36' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 09"
Lilith
Başak
22° 15' 47"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>