Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önyargılarından Arınıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken hata yapabilirsiniz. Hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınmayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Her türlü sorunu geride bırakmaya hazırsınız. Koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazancınızı geliştirmek için doğru yatırımlar yapmak önemlidir. Bugün birikim ve yatırım konularıyla ilgilenebilir, ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı düzeni manevi kazançlar ve yatırımlar konusunda da kurmanız gerekebilir; insan ilişkileriniz önem kazanıyor.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak ve sabırlı davranmak önemli olacak. Ani tepkilerden kaçınarak, karşınızdaki insanları anlamaya çalışabilir ve daha uyumlu bir iletişim kurabilirsiniz. İş hayatında ise yaratıcı ve esnek çözümler bulabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirebilir ve içsel dengenizi sağlayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek verimli bir gün geçirebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine karşı aşırı korumacı olabilirsin. Bu durum, bazı detayları gözden kaçırmana neden olabilir. Çalışan bir Balık burcuysan, mesleki gelişimini artırmak adına, çeşitli kurslara yazılabilirsin. Ön yargılarını bir kenara bırakmayı tercih edebilirsen günün sonunda kazanan sen olabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir tarz denemek isteyebilirsiniz. Katıldığınız ortamlarda kendinizden söz ettirmek istiyorsanız kabuğunuzdan çıkmalısınız. Dışa dönük bir tutum sergileyebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Ticari gelişmelerden kazançlar gündeme gelebilir.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işinizi ne kadar iyi yaptığınızın herkesçe görülmesi ve taktir edilmesi sizi de sevgi dolu ve güler yüzlü yapabilir. Mutluluğunuzu çevrenizle paylaşın.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Can sıkıntını atmalı ve yaptığın şeylere tutku katmalısın bugün. Keyfini yerine getirecek şeylere odaklanarak gününün daha iyi geçmesini sağlayabilirsin. Daha verimli bir gün için pozitif kalacağın şeylere odaklan bugün.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün mali veya başka türlü borçları kapatmak, güç dinamikleriyle yüzleşmek ve ilişkilerde güven meselelerini ele almak odak noktası olabilir. En yakın ilişkilerinizde güç ve paylaşım açısından nerede durduğunuza göz atmak yerinde bir karar olabilir. Nitekim şimdilik, mantığınız duygularınızın gölgesinde kalma eğilimindedir ve önemli kararlar alırken acele etmemek mantıklıdır. Çözümler henüz gelmese kesinlikle yaklaşıyor. Gün, hayatın bir alanını geride tutarken diğer alanlarını büyütür ve bu önceliklerdirme konusunda faydalıdır ancak büyük kararlar için beklemeyi gerektirir.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimi evet de. İnandığın her şey köklü değişime doğru gidiyor. Direnç gösterirsen üzülürsün. İnsanlar huyları dahil kendini baştan yaratabilirler, bunu unutma sakın.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, özel hayat konuları ön plana çıkabilir. İletişim, eğitim, seyahatlerde dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle şimdiye kadar üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir gün. Bu içten konuşma arkadaşlığınızın daha da ilerlemesine neden olabilir. İşlerdeki yoğunluk nedeniyle baskı duysanız da yapmakta olduğunuz işi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Sorumluluk alarak kendinizle ilgili değişiklik çevrenizde yükselmenizi sağlıyor. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 21" R
Ay
Boğa
29° 00' 24" R
Merkür
Koç
22° 36' 15"
Venüs
Boğa
11° 36' 24"
Mars
Koç
06° 20' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 35"
Satürn
Balık
17° 17' 34"
Uranüs
Boğa
22° 50' 36"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 03"
Lilith
Başak
24° 17' 34"
True Node
Koç
15° 18' 01"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>