Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Birikmiş İşler Gözünü Kokutabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin insanla beraber zaman geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. İşlerden ve sorumluluklardan kısa süreliğine de olsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz çift olarak. Birlikte bir şeyler yapmak ikinizin de keyfini yerine getirebilir.

Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir. Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak.

İş konusunda etrafından çokça fikir duyman olası bugün. Yaptığın işleri ya da aldığın kararları eleştirebilirler. İnsanlar ne derse desin kendi planına sadık kalmak sana çok daha iyi gelecek.

Bugün zihnen biraz fazlaca savrulduğunu hissedebilirsin. Dağılan dikkatini toparlaman gerekebilir gün içinde. Gün içinde molalar vermek sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyeleriyle çok keyifli zaman geçirmen olası. Eğer ailen yanında değilse o zaman arkadaşlarınla daha samimi olman olası. Uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla birlikte planlar yapabilirsin bugün. Anın tadını çıkarman en iyisi!

26 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanlar senin hakkında ne kadar güzel şeyler söylerse o kadar şüphelenirsin ama gerçekten buna gerek yok. Bugün tanıştığınız hemen hemen herkes sizin tarafınızda olacak ve başarılı olduğunuzu görmek isteyecek, bu yüzden onların desteğinden bir an bile şüphe etmeyin.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin işler, gün boyunca karşına gelecek. Aklındadışında her ne varsa, çıkarman gerekebilir. Bugünlerdeki harcamalarına dikkat etmen gerekebilir. Bunun için de evinde yapmak istediğin değişimi ertelemek isteyeceksin. Eğer yalnız bir Balık burcuysan, eski sevgilinden gelecek mesaj kafanın karışmasına sebep olabilir.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla bir araya gelebilir, günü bir etkinlik ya da tatil planlayabilirsiniz. Bir süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelmek, fikir paylaşımı yapmak mental olarak daha özgür ve rahat hissetmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınızla ortaklık girişimlerde bulunacağınız fırsatlar ortaya çıkabilir. 

26 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Kişisel anlamda yetenekli olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Çalışma hayatınızda mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde yaşayacağınız değişiklikler sizi zorlayabilir. Akşama doğru daha keyifli koşullar söz konusu.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına inanan, temiz kalpli birisi olabilirsiniz ancak bazen de şüpheci davranmakta fayda var. Eğer dikkatinizi çeken, sıra dışı bir durum söz konusuysa buna biraz daha ilgi göstermek, nedenlerini anlamaya çalışmak ve her zamankinden daha dikkatli davranmak iyi olabilir.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar düşüncelerinde en az sizin kadar inatçı olabilirler. Dikkatli olmazsanız bir felakete davetiye çıkarabilirsiniz. Baraj kapaklarını biraz daha açın ve diğerlerinin fikirlerini biraz daha sahiplenin. Bir sorunun çözülmesi için insanların sizin bakış açınızı benimsemesi gerektiğini düşünmeyin. Yüksek ihtimalle, her iki tarafın dahil olduğu bir alış veriş gerekli.

26 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde hayattaki kaderinizi iyileştirme arzunuzu harekete geçiyor ve bu, hayatınıza önemli ölçüde enerji ve dürtü, aynı zamanda biraz sabırsızlık ve baskı getiriyor. Para kazanmak için giderek daha fazla motive olabilirsiniz, ancak bu dönemde dürtüsel satın almalar da yapabilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için, projelerinizi oluşturmaya ve geliştirmeye ve istediğinizi gerçekleştirmek için kendinize olan güveninize odaklanın.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Asıl zor olan konunun, iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak yeterli koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutumlar içinde bulunuyorsunuz; his dengeniz alt-üst oluyor. Kararlılık içinde olun.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili kararlarınızda daha dikkatli hareket ederek mevcut koşulları araştırabilir, etkin kararlar alabilirsiniz. Yatırım, birikim ya da harcama konularıyla ilgili olarak destekleyici bir gün.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

26 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 55" R
Ay
Akrep
08° 28' 07" R
Merkür
Koç
16° 02' 30"
Venüs
Koç
23° 39' 25"
Mars
Balık
25° 07' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 00' 36"
Neptün
Balık
28° 43' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 07"
Lilith
Başak
22° 40' 36"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>