Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Acele Etmiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Bugün üzerinde çalıştığınız yeni bir proje adına veri toplamak için harika bir gün. Canla başla çalışarak önemli bir işte önemli ilerlemeler sağlayın. İşinizde konfor bulun. Bununla birlikte, meşgul olduğunuz işin cebinize para koymaktan çok, ruhunuzu besleyen bir şey olduğundan emin olun. Bu sağlıklı bir zihin ve ruhu korumak için çok önemlidir.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Her şeyin yolunda ve mükemmel olduğunu düşünebilirsin fakat bir anda güçlü bir duygusal enerjiyle dolup taştığını hissedeceksin. Gözünü dört aç; bu tarz hisler neyle meşgul olursan ol aniden ortaya çıkar ve ekstrem bir yoğunluk getirir. Bilgi birikimini başkalarıyla paylaş; her şeyin cevabını tek başına aramaya çalışma.Bugün çok romantik bir gün olmalı. Akşamüstü heyecanlı bir buluşmaya gidebilirsiniz. Ya da çekici biri tarafından öğle yemeğine davet edilebilirsiniz. İnsanların size verdiği tepkilere şaşırabilirsiniz. Biraz flört edip eğlenmekten zarar gelmez. Bunu hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken işler, günlük görevlerin planladığın gibi işlemeye devam edecek. Her şeyin programa uygun gitmesi sana boş zaman yaratabilir. Bu zamanı kendini geliştirip yeni şeyler öğrenmek için kullanmak senin için önemli olacak.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne başlarken yepyeni fikirler, yeni bakış açıları içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ruh haliniz alacağınız kararları ve söylemlerinizi doğrudan etkileyebilir. İlerleyen saatlerle birlikte kalbinizden geçen bir durum karşınıza gelebilir.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır beklediğin telefonun ya da e-postanın gelmemesi canını sıkabilir. Ama yine de gününü bu konuyla meşgul edip, günü heba etmeyeceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gün geçirmek isteyebilirsin. Finansal anlamda karar alırken aceleci davranmak istemeyeceksin. Yaşam alanını yeniden dekore etmek için harekete geçebilirsin. Geçmiş günleri ve eski dostluklarını özlediğini fark edebilirsin.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evcil hayvan besleme konusunda ailenizle problem yaşayabilirsiniz. Bu noktada kararınıza saygı duyulmaması sizi olumsuz etkileyebilir ve onlara karşı cephe alabilirsiniz. Aslında ailenizle inatlaşmak yerine hayalinizi biraz ertelemeniz daha doğru olabilir. 

27 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizin kontrolünüzde olmayan dışsal koşullar ağır basıyor. İlişkilerinizde ve evlilik hayatında daha duyarlı olabilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ev ve aile hayatınıza karşı oldukça düşkün olabilirsiniz. Özellikle aile ilişkilerinizi düzenlemek ve onların fikrini almak için uygun bir gün.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ufkunuzun kesinlikle genişlemesi gerekiyor. Kafanızın oldukça net olduğu, güvensizlik ya da herhangi bir başka olumsuz duyguyla sislenmediği bir dönemdesiniz. Entelektüel güçleriniz üst düzeyde, bu nedenle bugün duyduğunuz ve okuduğunuz şeylerin çoğunu sünger gibi içinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Bugün bir konferansa katılmak için ideal bir gün. Bu tür işaretler daima tam zamanında gelir, zira bugün bir ara kendinizi kısmen göz önünde bulabilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şeytanlarınızla yüzleşmek, bu zamanda büyümeniz için kritik olabilir. Kötü anılar üzerinde durmamanız gerekse de, onlarla barışacak kadar uzun süre onları anlamak duygusal ve zihinsel sağlığınız için iyidir. İnsanları memnun eden biri olmak, geçmişte zor insanları ve kuralları aşmanıza yardımcı olmuş olabilir, ancak şimdi kendinize ait bir yol oluşturmak için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları ve farkındalığı geliştirdiniz. Başkalarının onayını istemek yerine, mutluluğunuzun peşinden gidin ve bunun için özür dilemeyin.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsunuz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

27 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili endişeleriniz ya da kafanıza takılan konular olabilir, bunları partnerinizle açık açık konuşmanızda fayda var. Sorunları gereksiz yere büyütmezseniz birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki aşırı kıskançlık huyunuz, sevgilinize rahatsızlık vermeye başladı. Partnerinize sorunun güvensizlikten kaynaklanmadığını anlatmalısınız. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 42" R
Ay
Yay
13° 10' 38"
Merkür
Koç
16° 04' 57"
Venüs
Koç
27° 04' 20"
Mars
Balık
27° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 55"
Satürn
Balık
16° 17' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 57"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 40"
Lilith
Başak
22° 59' 03"
True Node
Koç
15° 30' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>