Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Fikirlerinle Ön Plandasın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Hisleriniz doğrultusunda hareket ederken hata yapmaktan da kaçınmalısınız.

Mesleki olarak biraz karmaşık durumlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Daha dengeli olmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki problemleri gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahatler ve bunların işlemleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda üzerinize düşen sorumluluğu zamanında yerine getirmeniz süreci kolaylaştırabilir. Radikal sayılabilecek gibi dursa da aslında uzun süre önce almanız gereken yer değişikliği kararı yeniden gündeme gelebilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili balıklar, parasal anlamda yakınlarınızdan destek görebileceğiniz bir gün. Bugün manevi konulara yönelebilir, şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Bu aralar haberci rüyalar görebilirsiniz, rüyalarınızı not alıp kendi psikolojiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel meselelerine odaklanmak için ideal bir gündesin. Uzun zamandır kafanı kurcalayan bir konuda net bir gelişme yaşanabilir. Özellikleyerinde yaratıcılığın ve yeni fikirlerinle ön plana çıkabileceğin bir gün. Bu durum seni ilerleyen zamanlarda bambaşka yerlere taşıyabilir. Kendini daha da güçlü kılmak adına, bireysel hareket etmek isteyebilirsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çaba gösterdiğiniz her şey size bir kazanç getirir. İnsanların dikkatini çekerken kendinizi de farklı bir yöne götürebilirsiniz. Gündeme getireceklerinizi iyi seçin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Öğle saatlerinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde geçmişe biraz takılı kalabilir, değiştiremeyeceğiniz şeyler için sorumlu hissedebilirsiniz. Kendinizi ya da başkalarını suçlamak bugün genel konunuz olabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeylerin kontrolü senin elinde olmayabilir. Ancak bu durumun enerjini düşürmesine fırsat vermemelisin. Bazı şeylerin kendiliğinden dinmesini beklemek sana daha iyi gelebilir. Sen kendi tepkilerinin kontrolünü elinde tutmaya bak.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, kendinizi keşfetmek bugün önemli olabilir ancak düzensizlik veya sinir bozucu eleştirilerle zorlandığınızı hissettiğiniz anlar da olabilir. Strese veya değişim taleplerine nasıl tepki verdiğiniz ilerleme hızınızı belirleyen en önemli şey olacaktır. Bu mutlaka büyük başarılar için uygun bir gün değil, ilham almak, gözlem yapmak ve istediklerinizi hayatınıza çekmek içinse oldukça güçlü bir gün. Kişiliğinizin daha derin girintileriyle uğraşmak söz konusu olduğunda bir denge bulma isteğine yönelik genel bir eğilim vardır ve bu özellik şimdi öne çıkmaktadır. Onları çözmeye çalışmak yerine, en derin duygularınızı deneyimleyerek zaman geçirmeyi düşünün.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aile hayatınızla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olun. Alışık olduğunuz düzenin dışına çıkabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın size yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekmekte. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Bu korkunuz boşuna! Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak verin. Daha önceden bu konularda tecrübesi olan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 11" R
Ay
Boğa
29° 42' 02" R
Merkür
Koç
22° 38' 56"
Venüs
Boğa
11° 39' 59"
Mars
Koç
06° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 17"
Satürn
Balık
17° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 50' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 12"
Lilith
Başak
24° 17' 53"
True Node
Koç
15° 17' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>