Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Öz Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün yenilikler ve sürprizler seni bekliyor aşkta! Gireceğin ortamlarda ve karşılaşacağın durumlarda yeteneklerini övmekten çekinmemek sana ayrı bir ışık katabilir. İlgileri üstünde toplayacaksın.

Uzlaşma için ortam hazır derken, karşılıklı olarak buna ne kadar niyetli olduğunuzu da gözden geçirmeniz gerekiyor. Biraz zorlanacaksınız gibi. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir.

Bugün harcamalarına dikkat etmen iyi olabilir genel olarak. Gereksiz masrafları kısarak birikim adına payına düşeni artırabilirsin. Kendini gaza gelerek harcamalara açmaman iyi sonuçlanabilir.

Fiziksel olarak daha kuvvetli olabilirsin bugün. Gün içerisinde halledebileceğin çok şey olabilir. Ve bu işlerle daha iyi başa çıkabilirsin. Enerjinin yüksek olması sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfin oldukça yerinde olacak. Enerjini neye verirsen o konuda güzel gelişmeler görebileceksin. Hayatında odaklanmak istediğin her şey için güzel zaman ayırabilir, daha keyifli bir biçimde ilerleyebilirsin.

27 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dikkatsiz bir kelime çok fazla hasara neden olabilir, bu yüzden diğer insanlar hakkında söylediklerinize dikkat edin ve sizin hakkınızda söylediklerini ciddiye almamaya çalışın. Bazen, elbette, hiçbir şey söylememek daha iyidir ve bugünün en iyi politikası bu olabilir.

27 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, maddi anlamda çeşitli kazançlar elde edebilirsin. Bu doğrultuda öz güvenin de artacak. Gün içerisinde karşılaşacağın detaylar, sandığından daha çok özen isteyebilir. Aile bireyleri ile ilgili yaşadığın sorunlara mantıklı atılımlar gerçekleştirerek sorunlara daha çözümcü yaklaşabilirsin.

27 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgileriniz her zamandakinden daha güçlü olabilir. Bu yüzden aklınızdan en çok istediğiniz konuları geçirmek sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Sosyal çevrenizde güçlü ve saygın bir konum elde edebileceğiniz girişimler için fikirler üretebilirsiniz. Sosyal mecralar size yeni imkanlar sunuyor.

27 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Bazı işlerinizde yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Uğraştığınız işlerde çözülmeler olabilir. Çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz düzelmeye başlayacaktır. Duygusal anlamda hassasiyetler oluşabilir. Akışta kalın.

27 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda insanların yıpratıcı ilişkilerinin sizi telefondan dahi kontrol edebildiğini görerek sosyal medyadan bile uzaklaşmanız mümkün.

27 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

27 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bazı konularda sıkıcı bir rutine bindiğinizi düşünebilirsiniz ancak muhtemelen yakın zamandaki gelişmeler isteseniz de istemeseniz de durumu daha karmaşık bir hale getirecek. Arkadaşlarınızla tekrar eden sorunlar yaşıyorsanız veya yeni projeler başlatıyorsanız, daha önce yapılan hatalara karşı ekstra dikkatli olun. İletişim her zaman açık olmayabilir ve alınganlık, ilerleme motivasyonunuzu düşürebilir.

27 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz kendi iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları, henüz başlangıcındayken denetliyorsunuz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir seyahat planı gündeminizdeyse engel çıkabilir. Şimdilik ertelemeniz gerekebilir. Sözleşme ya da imza gerektiren işlerde dikkatli hareket edin, özellikle maddi durumunuzu etkileyecek konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 23" R
Ay
Akrep
21° 40' 42" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 31"
Mars
Balık
25° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 07' 55"
Uranüs
Boğa
22° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 49"
Lilith
Başak
22° 47' 43"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>