Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişim Kapıda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Duyguların uç boyutlara ulaşacak. Sakin ve dengeli kalmalısın. Tutkulu doğan kendini bütünüyle gözler önüne serecek. Birisiyle sözel bir atışma yaşayabilirsin. Hislerini inciten bir aile üyesine da içini boşaltıp düşüncelerini açıklayabilirsin. Çığlığı basmadan önce bir daha düşün! Nefes almak için arada kendine molalar ver. Barışı sürdürebilmek önemli.Bugün rüyalarınız ve hayallerinizle bağınız her zamankinden güçlü, ancak bunları birbirine bağlamak için düşünme biçiminizi değiştirmeniz gerekebilir. İyimser görüşlere rastlayabileceğiniz bir yol seçin ve her durumun kasvetli yönüne odaklanmak yerine her şeye olumlu bakın. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşın ve yakın çevrenizde nasıl ahenk sağlayabileceğinizi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her zamankine göre daha fazla enerjik olmakta fayda var. Etrafındaki olaylar istemesen de seni yorabilir. Zorlandığın durumda arkadaşlarından yardım istemek senin için iyi olacak. Üzerindeki yük azaldıkça rahatlayacaksın.

28 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde dinlenme, rahatlama isteğiniz öne çıkabilir. Yakın ilişkileriniz ve dostluklarınız, sevdiklerinizle bir arada olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Dargınlıkların giderildiği bir gün olabilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren birçok konuda duyguların ve düşüncelerin değişmeye başlıyor. Tesadüf eseri tanışacağın bir kişi, fikirleriyle seni oldukça etkileyecek. Bir süredir aklında olan değişim konusu için harekete geçebilir, saç stilini değiştirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin arkadaş gruplarıyla ilgili düşüncelerin değişebilir. Daha çok yalnız vakit geçirmek isteyebilirsin. Mahremiyetin konusunda daha titiz davranmak isteyeceksin.

28 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriniz tarafında iletişimden uzak tutulmaya çalışılabilirsiniz. Sizden habersiz bazı yeni konular gerçekleşiyor olabilir. Eğer bu konular ufak ve basit konularsa hiç kendinizi strese sokmayın. Sizden bir konuda yardım istenirse bu topa girin. Boş yere huzurunuzu kaçırmayın.     

28 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

28 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne başlarken huzursuz uyanabilirsiniz ancak gün içerisinde güzel haberlerle toparlayabilirisiniz. Kendinizi bugün çok fazla duygusal hissetmeyebilirsiniz.

28 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi özellikle sosyal hissedebilirsiniz ve yakın çevrenizde bir parti veriliyor olabilir. Kimileri doğru olan iyi haberler alacaksınız fakat her şeye hemen inanmayın. Duyduğunuz her şey sağlam bir temele dayanmıyor. Yapabiliyorsanız, bilgi sahibi birine gidip hikayeleri bir de ondan dinleyin.

28 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızda olup bitenlerden yıpranmış hissedebilirsiniz. Özel zamanınız sürekli araya giren ve her türlü talepte bulunan insanlar tarafından kesintiye utuyor gibi hissettirebilir. Gerekirse size ulaşabilecekleri alanları sınırlayın ve köşenize çekilin. Enerjinizi ve ruh halinizi tekrar merkeze alabilmeniz için düşünmek, işlemek ve yansıtmak için zamana ihtiyacınız var. Eğer halletmeniz gereken gerekli işleriniz varsa, yakın bir arkadaşınız memnuniyetle devreye girebilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

28 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

28 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün farklı bir şey yapmak isteyecek gibi hissederek uyanabilirsin. Herkesin rutinine bir ara vermeye ihtiyacı vardır ve bugün yen bir şeyler denemek için iyi bir gün. Belki de rutininizi değiştirmek istersiniz, ya da bugün sizin boş gününüzse, dışarı çıkıp gününüzü ne yaparak geçirmek isterseniz onu yaparak geçirebilirsiniz. Yeni bir görünüm ya da dolap stili deneyin. Bugün, gününüze ve gelecek günlere tat katabilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yapacağı sıcak itiraflar, ilişkinizi yeni boyutlara taşıyarak, yeniden düşünmenize neden olabilir. Onu kaybetmek istemiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı davranarak, onu anlamaya çalışmalısınız. İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmanız olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili ihtar alabilirsiniz. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sizi zarara uğratıyor. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

28 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 12"
Ay
Akrep
17° 00' 58"
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Balık
20° 52' 01"
Mars
Balık
04° 30' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 05"
Satürn
Balık
13° 13' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 02"
Neptün
Balık
27° 47' 11"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 30"
Lilith
Başak
19° 43' 48"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>