Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için zamana ihtiyacınız var.

Şartlara uygun hareket etmeye çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda yönetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sürprizlerin zamansız olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak hayatla ilgili her kararda söz hakkına sahip olmadığınızı bildiğinizde bu sürprizleri nasıl değerlendireceğinize daha iyi odaklanabilirsiniz. Kişisel yada mesleki açıdan kendinizi ileriye taşıyacak eğitimleri araştırabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel huzurunuza odaklanmak ve duygularınızı dengelemek önemli olacak. Duygusal meselelerle baş etmek için zamana ihtiyacınız olabilir. İletişimde anlayışlı ve açık olmak, ilişkilerinizdeki sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek önem verdiğiniz konulara odaklanabilir ve hedeflerinize adım adım ilerleyebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda hareket ediyor. Süregelen sıkıntıları bir kenara atma zamanı. Bugünü kendine ayırmak isteyebilir ve bir süredir ara verdiğin spora yeniden başlayabilirsin. Çalışan bir Balık burcuysan, emeklerinin karşılığını alacağın gelişmelere hazırlıklı ol. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle bir araya gelebilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın kendisini nereye götürdüğünü bilmesi önemlidir. Bugün hayatınızı nereden nereye taşıyacağınızı düşünebilir, bugüne kadar yaptıklarınızdan feyz alabilirsiniz. Sakin bir gün olması adına işlerinizi erken saatlerde tamamlayıp günün bir kısmını yürüyüş veya meditasyon gibi etkinliklerle geçirebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sevdiklerinizle organizasyon yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için fırsatlar çıkabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konulardaki sıkışıklıklar sizi rahatsız edebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Bazı konularda daha dalgın olabilirsiniz. Hassasiyetler ön plana çıkabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamdan keyif almak için bilinçli bir seçim yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak ve taze kararlar alıp uygulamaya koymak için uygun bir gün.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğine olumsuz bir çerçeveden bakıyor olabilirsin bir süredir. Ancak bugünün şartları seni daha pozitif düşünmeye itecek. Daha keyifli ve neşeli bir gün seni bekliyor. Bugün birçok güzel fırsat ile karşılaşabilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün rutini kırmanın ilginç yollarını bulmak tatmin edici olabilir. Günün ilk yarısında harekete geçmek isteyebilirsiniz ancak gün tamamen veya doğrudan desteklemez. Bu biraz sinir bozucu olabilir ancak yaratıcı çözümlere de yol açabilir. Bağımsızlık duygunuzu bir bağlantı ihtiyacıyla karşı karşıya getiren bir ikilem olabilir. Farklı ortamlar çok canlandırıcı olabilir. İyileştirmeler yapmak için olumlu adımlar atmaya hazırsınız.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz.. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlar ön planda olabilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle evliliğe doğru bir adım atmak sizin elinizde. Sizden gelecek bir cevapla evlilik konusunda ciddi kararlar alınabilir. Sabah saatlerinde gerekli görüşmelerinizi planlamanız size zaman kazandıracak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı tutumunuz onların da işlerini kolaylaştıracak. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi zaman alabilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve korumalısınız. Bitkisel çaylar içmek ve beslenmenize dikkat etmek sizi koruyacaktır

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 15' 47" R
Ay
İkizler
06° 12' 23" R
Merkür
Koç
23° 04' 37"
Venüs
Boğa
12° 13' 51"
Mars
Koç
06° 44' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 45"
Satürn
Balık
17° 19' 56"
Uranüs
Boğa
22° 52' 22"
Neptün
Balık
29° 10' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 41"
Lilith
Başak
24° 20' 56"
True Node
Koç
15° 15' 36"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>