Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini İfade Etmekte Zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda alacak olduğunuz enerjilerden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız. Birlikteliğinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirme şansına sahipsiniz. Terslikleri geride bırakmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Mantıklı bakış açısıyla hareket etmeye çalışın. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin sizden yana olan beklentilerine olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir güne giriyorsunuz.

Maddi anlamda daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız tüm sorunların ve sıkıntıların da geride kalma ihtimali var. Finansal olarak güçlendiğinizi hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neyden kaçarsanız onun sizi bir şekilde bulacağını bilmelisiniz. Sezgileriniz her konuda olduğu gibi bu konuda da size bir şeyler fısıldadığında bunu duymamazlık yapmayın. Bunun gücünü kullanarak kendinizi kaç çıkmazdan kurtardığınızı hatırlamak için iyi bir gündesiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak daha hassas olabilir, etrafınızdaki insanların sözlerine daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerde dengeli olmaya çalışın ve tartışmalardan kaçının. Özellikleortamında iletişimde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumaya çalışın. Enerjinizi dengeli kullanmak için spor yapabilir ya da meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünprogramın beklediğinden daha yoğun olabilir. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, koşturmaca içinde olabilirsin. Belki de ihtiyacın olan düzenli bir programdır. Ne dersin? Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşına kendini ifade etmekte ve derdini anlatmakta zorluklar yaşayabilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi başkalarıyla kıyaslamamalısınız. Bunu anlamak için kendinize, kapasitenize, yapabildiklerinize baktığınız kadar yapmak istediklerinize de bakmalısınız. Hayatta herkesin beklentisi ve hayali farklıdır; siz kendinize ait olanların gereklerini düşünün.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizle ilgili konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Yeniden başlattığınız işlere başkalarını da dahil edebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Kendinize zaman ayırmaya çalışın.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde şayet isteklerinizi alırken etik davranır ve fazlasını istemezseniz oldukça ikna edici ve istediğini elde eden kişiler olabilirsiniz. Sabırlı olmanız çok önemli.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin bir arkadaşın ile görüşme planları yapabilir ancak bu planları iptal etmek zorunda kalabilirsin. İsteğin ve kontrolün dışında gelişen durumlar yüzünden gününü baştan planlaman gerekebilir. Canını hemen sıkmamalı ve enerjiyi yüksek tutmalısın.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün iletişimlerinizde özellikle olumlusunuz. Gün, sizi endişelerinizden yeterince uzaklaştırarak keyif almanıza yardımcı olur. İnsanlar özellikle benzersiz niteliklerinizi veya bakış açınızı fark eder ve takdir ederler. Alınan iyi haberler olabilir ancak ilettiğiniz bir şeyin veya mesajınızı iletme şeklinizin arzuladığınız şeyi elde etmenize yardımcı olması mümkündür. İstediğiniz şeyi kendinize çekmek veya hedeflerinizi ilerletmek için kelimelerin gücünü kullanmak artık işinize yarayabilir. Başkaları benzersiz niteliklerinizi veya bakış açınızı fark eder ve takdir eder.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz ancak tartışmalara, kazalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 07" R
Ay
Boğa
21° 31' 50" R
Merkür
Koç
22° 07' 58"
Venüs
Boğa
10° 57' 55"
Mars
Koç
05° 56' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 14"
Satürn
Balık
17° 15' 07"
Uranüs
Boğa
22° 48' 47"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 22"
Lilith
Başak
24° 14' 06"
True Node
Koç
15° 20' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>