Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Plancısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile daha sosyal ortamlarda bulunmak ve keyifli aktivitelere katılmak için iyi bir gündesin. Bugün aranızda güzel bir uyum ve iyi bir enerji olacak. Eğlenmek önceliğiniz olmalı.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Parasal konularda kendi emeklerine odaklanmalı ve başkalarına yardımdan çok kendin için uğraşmalısın bugün. Maddi konularda ilk olarak kendine yardım etmen gerekecek.

Sakin kalmak ve gerginliği üstünden atmak bugün senin için önemli bir konu olabilir. Sağlığını daha iyi bir noktaya taşımak için özellikle zihinsel yorgunluğunu atman gerekecek. Bugün kendine bu konular için zaman ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir tartışmaya girersen sonuna kadar direnmen gerekecek. Bugün kendi haklarını korumak ve kendi kararlarının arkasında durmak senin için daha önemli olabilir. Ayaklarının yere daha sağlam basması çevrendekilerin saygısını da kazanmanı sağlayacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha özgüvenli ve güçlü hissediyorsunuz. Bu ruh halinizin her alanına yansıyor. Bugün yeni başlangıçlara ve geleceğe dair önemli olaylara gebe olacak. Kendinizi yeniliklerin rüzgarına şimdiden hazırlamalısınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven ve para konulu meseleler bir arada gelişecek. Yardımsever ve merhametli yapına hitap eden gelişmeler yüzünü güldürebilir. Hiç olmayacak birisi için aracı olabilirsin. Eğer aklında yurt dışıyla ilgili fırsatları değerlendirmek varsa, sosyal medya üzerinden araştırmalarını sıklaştırabilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önyargılarınızdan, olumsuz sezgilerinizden sıyrılmalısınız. Bunun duygusal yaşantınıza ve çocuklarla olan iletişiminize etkisini kriter olarak alın. Bu sayede kendinizi, çocuklarınızı korumak adına yaptığınız birçok şeyi fark edebilir ve değiştirmek için fırsat bulabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Yaşanan streslerin sonunda maddi konularda gündeme gelebilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda sizden daha bilgili birinden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda kopmalar olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer imkanınız varsa tatile gidin. İlham verici yeni fikirleri hayatınıza çekebilir, aşk vekonularında isteklerinize ulaşmak için yeni bağlantılar yaratabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların canının yanmasını, üzülmesini görmek istemeyebilirsin. Bugün bu konularda daha fazla çaba göstermen ve onları mutlu etmeyi istemen olası. Sevdiklerinin yüzünü güldürmek senin için önemli olacak bugün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı düzenli hale getirmek şu anda bir takım çabası gerektirebilir. Tek başınıza ilerlemeniz gerektiğine inanarak zirveye daha önce ulaşmakta tereddüt etmiş olabilirsiniz ancak son zamanlarda, muhtemelen reddedemeyeceğiniz bir yardım teklif edildi. Yalnız olduğunuzda en hızlı şekilde ilerliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz ancak başka insanlar kafanızın karıştığı yerde gözlerinizi yeni bir yola doğru açabilir. Başkalarının yardım etmesine izin vermek savunmasız hissettirebilir ancak bunun sizi korkutmasına izin vermeyin. Bazen herkesin yardım eline ihtiyacı vardır. Bu, birçok şeyi sizin başardığınız gerçeğini değiştirmez.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Sohbetinizle çevrenizi etkileyecek ve zıt fikirlere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. İlginç bir gün yaşayacak ve yaşatacaksınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kutlamak için harika bir gün! Son zamanlarda üzerinde çalıştığınız bir konu, yaratıcı yönünüzü pekiştiriyor. Eğer yaratıcılığınızı beslemek istiyorsanız, onu alkışlamayı, ödüllendirmeyi de bilmelisiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>