Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Emeklerinin karşılığını alıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Bu oyun oynamak ve eğlenmek için iyi bir gün olabilir. Bilgisayarınız için yeni bir oyun satın alabilirsiniz. Ya da çocuğunuzun oyun istasyonunu ödünç alabilir ve sahip oldukları oyunlardan bazılarını deneyebilirsiniz! Veya atletik etkinliklere katılabilirsiniz. Çocuklarınız veya bazı arkadaşlarınızla basketbol oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Neşeli ve rahatlatıcı anlar için hazır olun.

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Flörtöz bir haldesin. İltifat etmeye ve almaya açıksın. Yakın çevrende etkilemek istediğin biri olabilir. Şakalar ve iltifatlar yoluyla bu kişinin ilgisini üzerine çekebilirsin. Tüm dikkattini üzerine çekmek adına cesur ve meydan okuyucu olmaktan çekinme . Bu, özel bir şeyler başlangıcı olabilir!Şu sıralar beklenmedik olaylar rutininiz haline gelecek. Muhtemelen haftalardır durağan ya da sıkıcı bir gün bile geçirmediniz ve bu gün de bir istisna olmayacak. Uzak bir yerden uçakla bir arkadaşınız gelebilir, elektronik postalar ya da telefonlar size aklınızı başınızdan alacak sıradışı haberler taşıyabilir. Eksantrik kişiler yolunuza birden fazla kez çıkabilir ve modern şiire de ilginiz artabilir. Hepsini kucaklayın! Bugün yapacağınız her şeyin size faydası dokunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 09:06 olduğunda Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Borçlarınızın, ödemelerinizin gündeme geleceği bir gündesiniz. Ekonomik olarak açılmak iyi bir fikir olmayabilir. Harcamalarınızı kısmayı düşünebilirsiniz. Aslan burcunda bugünden itibaren başlayan Merkür retrosunda ilk önce dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olmalıdır. Hem eski rahatsızlığınız nüks edebilir hem de doktorun koyduğu teşhis yanıltıcı olabilir. İkinci bir doktordan görüş almanız iyi olacaktır. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Bu tarihle beraber eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Fakat retro esnasında geri gelen sevgiliye hemen güvenmeyin. Çocuğunuzla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Merkür retrosunun ayrıntıları için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Gündem maddelerinin başında öncelikle iletişim yer alıyor. Bugün özellikle yakın çevren ile kuruduğun diyaloglara fazlası ile dikkat etmelisin. Sözlerin farklı algılanabilir, hatta alınganlık seviyesine taşınabilir. Diğer yandan verdiğin emeklerin karşılığını aldığını göreceksin. İş yerinde yaptığın fazla mesailerin, sorumluluk sahibi olmanın hakkını aldığını görebilirsin. Bugün tüm takdirler sana. Hayatındaki olumlu gelişmeleri sevdiklerinle paylaşmak için akşama küçük bir organizasyon düzenleyebilir, sürpriz bir davetsiz misafirle karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinin seninle kurmaya çalışacağı iletişim sonrası kafan karışabilir. Aman dikkat!

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük ve yenilik hevesiniz bugün daha fazla artıyor olabilir. Kimse için kendinizden ve hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşadığınız sıkıntı ve endişeleri abartma eğiliminde olabilirsiniz. Kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumlarına karşı beklentilerinizi yüksek tutmanız sizi zor duruma düşürebilir. Kontrollü olmakta fayda var. Sabah saatlerinde beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işe başlamak için uygun bir gün olmasa da geçmişten gelen bir işin yasal temellerini atabilirsiniz. Kendinize küçük mutluluklar yaratabileceksiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlarken 19'una dek gündelik işlerde iletişimin çetrefilli bir hal almamasına özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Sonrasında ay sonuna dek aşkta ve sevdiklerinizle iletişim biraz daha özen gerektirebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın biriyle ilişkiniz ilgisizlik yüzünden tökezleme riskiyle karşı karşıya. Bu kişi, değerli tavsiyeler aldığınız iyi bir arkadaş olabilir. Kabahati çok büyükse, ilişkinizi bozmamak için bu kişiyle bir süreliğine iletişim kurmayı bırakmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizi karıştıran durumlar hakkında değişen fikirler içine girebilir, fikirlerinizi kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Katılacağınız bir davette uzun zamandır görmediğiniz eski bir dosta rastlayabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınızın önem kazandığı bir gün. Gününüzü güzelleştirecek haberler alacaksınız. Kendi yolunuzu çizmek için sevdiğiniz kişiye, partnerinize ihtiyacınız var. Zira o yolda tek başına ilerleyemeyecek gibisiniz. Hata yapmaya, pişman olmaya müsaitsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balık; gelirlerini arttırmak ve liderliğini kabul ettirmek için yapacağın girişimler mücadele ve istikrar gerektirebilir. Ayın sonuna kadar sağlığın konusunda hassas olabilirsin.  Çalışma ortamında bir konunun iç yüzü ortaya çıkabilir.  Bu ara eski anıları düşünmek yerine, yaratıcı olduğun alanlara yönelerek başarını artırabilirsin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 56" R
Ay
Koç
22° 19' 42" R
Merkür
Koç
20° 27' 39"
Venüs
Boğa
08° 30' 09"
Mars
Koç
04° 24' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 01"
Satürn
Balık
17° 05' 30"
Uranüs
Boğa
22° 41' 50"
Neptün
Balık
29° 05' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 50"
Lilith
Başak
24° 00' 47"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>